S-au anunțat orele de start pentru meciurile retur din barajele pentru Liga 1. Când se joacă Dinamo – Universitatea Cluj

Catinca Giosanu 23.05.2022, 14:09
S-au anunțat orele de start pentru meciurile retur din barajele pentru Liga 1. Când se joacă Dinamo – Universitatea Cluj

În această după-amiază, FRF a stabilit programul și orele de disputare ale meciurilor de baraj pentru menținerea/promovarea în Liga 1. Când se joacă Dinamo – U Cluj.

Dinamo – CFR Cluj, capul de afiș

Meciurile retur din barajul pentru menținerea/promovarea în Liga 1, Chindia – Concordia Chiajna, respectiv Dinamo – U Cluj, se vor disputa duminică, 29 mai.

Concordia – Chindia va începe de la ora 18:15, în timp ce Dinamo – U Cluj se va juca de la 21:00. Primul meci se va disputa la Ploiești, pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, iar cel de-al doilea va avea loc pe arena Dinamo din șoseaua „Ștefan cel Mare”.

Duminică nu vom avea doar UN SFERT DE ORĂ pentru a întoarce acel 2-0 de la Cluj. Vom avea 90 de minute.
Și chiar dacă vor deschide ei scorul, tot trebuie să credem că Dinamo poate înscrie de 3 ori acasă, în Groapă, CU STADIONUL PLIN și cu atmosferă de meci pe viață și pe moarte.

Nu ne comparăm cu City și nici nu ne dă pe spate succesul lor. Poate că am fi preferat o campioană alb-roșie în Anglia, mai ales că Liverpool este echipa care a produs cea mai spectaculoasă întoarcere de scor, în finala cu Milan din 2005, comparabilă cu acel 3-0 întors de Dinamo la Liberec.”, au transmis cei din Peluza Cătălin Hîldan, după ce Dinamo a pierdut manșa tur a barajului cu ”U” Cluj.

Dinamoviștii pornesc cu șansa a doua, având în vedere că au pierdut meciul cu U Cluj. Cu toate acestea, elevii lui Dusan Uhrin speră să evite retrogradarea.

Dinamoviștii, amenințați după eșecul cu U Cluj

Câinii alb-roșii au fost înjurați și amenințați după finalul meciului de la Cluj. Suporterii formației bucureștene s-au strâns după meci la intrarea oficială de la stadion, unde i-au așteptat pe jucători pentru a le reproșa rezultatul înregistrat la partida de la Cluj.

Dacă ne băgați în B, vă rupem picioarele!”, ”Nu meritați tricoul roșu să-l purtați!”, aceastea sunt doar câteva dintre mesajele pe care le-au scandat fanii lui Dinamo după meciul disputat, sâmbătă, pe Cluj Arena.

Urmăriți Playsport.ro și pe