”Să vă fie frică, Rapid se ridică”. Fanii, în extaz după ce giuleștenii au dat de pământ cu CFR Cluj. Exclusiv

Ioan Valentin Oprea 26.09.2023, 20:53
”Să vă fie frică, Rapid se ridică”. Fanii, în extaz după ce giuleștenii au dat de pământ cu CFR Cluj. Exclusiv

Fanii Rapidului sunt încântaţi de evoluţia alb-vişiniilor din ultima etapă a Superligii, cu CFR Cluj, iar Liviu Ungurean, liderul galeriei, e convins că Săpunaru şi compania se pot bate la titlu.

Într-o intervenţie telefonică la emisiunea PlaySport Live, cel poreclit „Bocciu” s-a arătat entuziasmat de cum arată trupa de sub Podul Grant. Şeful ultraşilor din Giuleşti a amintit despre o lozincă folosită de suporteri în anii ’90 şi le-a transmis rivalilor din Superligă că Rapidul e gata să lupte până la final pentru locul întâi.

A subliniat că la Rapid există o familie unită

Întrebat dacă meritul principal pentru rezultatele bune din ultimele etape îi aparţine antrenorului principal Cristiano Bergodi, Liviu Ungurean a explicat că în Giuleşti există o familie unită şi toţi cei implicaţi şi-au făcut bine datoria.

Ce merit are Bergodi? Suntem o familie, meritul nu este al lui x, y sau Z. Este un club cu jucători, conducere, staff, suporteri, este familia Rapid. Noi suntem familia Rapid”, şi-a întărit ideea „Bocciu”.

Liderul de galerie al Rapidului a comunicat că nu este deloc interesat de declaraţiile oferite de Gigi Becali sau de alţi oameni din fotbalul românesc şi i-a îndemnat pe căpitanul Cristi Săpunaru şi ceilalţi coechipieri ai săi să rămână în continuare concentraţi pe ce au de făcut la fiecare meci.

„Bocciu” concluzionează că alb-vişiniii sunt în creştere de formă, iar contracandidatele din Superligă ar trebui să înceapă să se teamă de Rapid.

Pe noi nu ne interesează nimic din ce fac alții, ci doar ce facem noi (n.r. – apropo de ce a spus Gigi Becali despre Rapid și șansele la campionat). Să vă fie frică, Rapid se ridică, era o lozincă din anii ’90 pe care o folosea galeria în fruntea cu nea Geamgiu, Dumnezeu să-l ierte. Ne vom ridica și acum”, a adăugat, cu mult entuziasm în glas, Liviu Ungurean.

Mulţumit de cum s-a mişcat conducerea în perioada de mercato

Cel poreclit „Bocciu” afirmă că Bergodi dispune de un lot echilibrat, cu dubluri pe fiecare post, şi s-a arătat optimist că Rapidul are capacitatea în acest sezon de a forţa cucerirea titlului. Liviu Ungurean nu a uitat să remarce şi rolul important pe care l-a jucat conducerea giuleşteană, pe care a descris-o ca fiind foarte competentă.

Ne bucurăm de o echipă zdravănă, de o conducere competentă și deocamdată de victoria de aseară, dar și de un lot echilibrat”, a încheiat, pe un ton optimist, şeful ultraşilor rapidişti.

Urmăriți Playsport.ro și pe