Șanse mici pentru Dinamo la barajul cu U Cluj. “Ajungi la meci și nu joci nimic. Ești praf” Ce fost jucător din Ștefan cel Mare le distruge “câinilor” toate speranțele

Olteanu Ștefan / 29.05.2022, 15:59
Șanse mici pentru Dinamo la barajul cu U Cluj. “Ajungi la meci și nu joci nimic. Ești praf” Ce fost jucător din Ștefan cel Mare le distruge “câinilor” toate speranțele

Bogdan Stelea îi dă șanse foarte mici lui Dinamo la barajul cu U Cluj. Mai exact, procentual vorbind, fostul goalkeeper al echipei naționale spune că formația din Ștefan cel Mare are șanse de doar 30% să rămână în Liga 1 după meciul de duminică seară.

Bogdan Stelea i-a săpat groapa lui Dinamo! Șanse mici pentru „câini” la barajul cu U Cluj

Bogdan Stelea nu o vede cu ochi buni pe Dinamo duminică seară, de la ora 21:00, în manșa retur a barajului cu U Cluj, și spune că formația din Ștefan cel Mare are șanse mici să se salveze de la retrogradare.

„Câinii” au de recuperat un handicap de două goluri față de manșa tur. Astfel, vor trebui să alerge după deschiderea de scor încă din primul minut.

În acest context, Bogdan Stelea spune că șansele lui Dinamo să răstoarne scorul în favoarea sa sunt de 30%:

Trebuie să ai o anumită valoare ca să faci anumite lucruri. Și în momentele cheie în care adversarul îți oferă o breșă, o portiță, trebuie să știi să profiți de ea. Trebuie să fii pregătit. Eu spun că Dinamo are șanse 30% să se salveze, 70% să nu se salveze. La 2-0 e logic. O echipă care are un moral bun știe să profite de un avantaj de 2-0. Pentru ei poate să fie un handicap că lipsește Ely Fernandes”, a declarat Bogdan Stelea.

Ely Fernandes este suspendat, după ce în meciul tur a primit cartonașul roșu.

Elanul „câinilor”, tăiat de Stelea: „Ajungi la meci și ești praf!”

Dinamo va avea parte de o susținere incendiară la confruntarea din această seară. Duelul din Ștefan cel Mare se va disputa cu casa închisă, iar elevii lui Dușan Uhrin vor beneficia de ajutorul celui de-al „12-lea jucător”.

Totuși, Bogdan Stelea le taie din elan „câinilor” și spune că lucrurile pot lua rapid o turnura dramatică:

Să știi că nu poți controla totul într-o confruntare. Și într-un meci obișnuit ai senzația că ești foarte bine, că te-ai antrenat fantastic, ajungi la meci și ești praf. Nu joci nimic. Ei o să fie motivați și o să-și dorească foarte mult. Presiunea e enormă. Poți să ai tu presiunea asta, să tremuri și să îți dorești foarte mult, dar trebuie să mai și poți să faci lucruri”, a mai spus Bogdan Stelea, la Digi Sport.

Nu mai există rivalitate! „Dușmanii” din Liga 1 o susțin pe Dinamo la barajul cu U Cluj. „Fără ei, campionatul ar fi mult mai sărac!”.