Săpunaru și Tamaș, așteptați de Edi Iordănescu la națională: „Sunt lideri, îi luăm în calcul” EXCLUSIV Playsport Live

Robert Zanfir / 11.02.2022, 20:29
Săpunaru și Tamaș, așteptați de Edi Iordănescu la națională: „Sunt lideri, îi luăm în calcul” EXCLUSIV Playsport Live

Edi Iordănescu a declarat în cadrul unui interviu oferit Playsport Live că ia în calcul rechemarea la națională a lui Cristi Săpunaru și Gabi Tamaș. Playsport a anunțat în exclusivitate că cei doi veterani ar putea reveni în rândul tricolorilor.

Edi Iordănescu și-a anunțat strategia la echipa națională. Spune că va avea o poziție conservatoare și că nu vor fi multe schimbări. Noul selecționer a vorbit la Playsport Live și despre eventuala convocare a lui Săpunaru și a lui Gabi Tamaș. Subiectul a fost abordat în exclusivitate de Playsport.

Săpunaru și Tamaș, așteptați de Edi Iordănescu la națională: „Sunt lideri, îi luăm în calcul”

Totuși, Edi Iordănescu a lansat un avertisment în cadrul interviului oferit lui Justin Gafiuc. Spune că primul pas trebuie să vină din partea jucătorilor, care trebuie să dovedească buna lor intenție.

„Mi-e un pic prematur să fac așa aprecieri individuale. Nu cred că trebuie să conving pe nimeni. Trebuie ei să fie convinși că își mai doresc. Și nu mă refer la cei doi, ci în general la jucătorii care au ieșit un pic din circuitul naționalei.

Unii dintre ai au anunțat public că fac acest pas. Înainte de toate, nu e un clișeu când spun că ușile sunt deschise pentru orice jucător valoros. Selecția nu are vârstă, oricine ajunge la concluzia că poate aduce plus valoare, va avea ușile deschise.

Lucrurile trebuie să vină în sens invers. Jucătorii să vină cu toată încrederea și tot entuziasmul. Să demonstreze că merită să fie apelați și atunci când vin să demonstreze că merită să fie reapelați. Să fie continuitate.

În ce privește cele două nume. Nu mai au nevoie de prezentări, sunt jucători pe care cu toții i-am apreciat. Sunt lideri. Vom Vedea. Mă voi întoarce și spre competiția internă și îi vom lua în calcul și pe cei doi”, a declarat Edi Iordănescu la Playsport Live.

Avertismentul lui Edi Iordănescu pentru fanii naționalei: „Pregătiți-vă să vedeți asta!”

Edi Iordănescu a anunțat la Playsport Live că nu va face mari schimbări la echipa națională. Selecționerul a dezvăluit și câteva probleme pe care le poate întâmpina pe banca tricolorilor.

„E prematur să vă spun concret despre structura de joc, nu vor fi schimbări majore.

Vom vedea, să vedem care este starea jucătorilor noștri. Ce soluții vom avea. Vii acum și spui că te gândești să joci 4-4-2, iar noi suferim foarte mult, vedeți că avem foarte multe probleme la nivelul atacanților.

Pregătiți-vă să vedeți continuitate și conservare.

La vârf am avut probleme, la închizători am avut probleme. Consider că la nivel de flancuri avem soluții”, a declarat Edi Iordănescu la Playsport Live.

Nu îmi mai doresc să facem prea multe căutări, se va intra greu la echipa națională. Trebuie să aibă continuitate, să aibă mentalitate. Și să facă totul pentru a rămâne la națională. Veți mai vedea o abordare puțin mai conservatoare.
Edi Iordănescu, la Playsport Live