Scandal în direct la tv între Mihai Rotaru și comentatorul meciului Macedonia de Nord – România: „L-ai desființat”

Catinca Giosanu 11.09.2021, 15:39
Scandal în direct la tv între Mihai Rotaru și comentatorul meciului Macedonia de Nord – România: „L-ai desființat”

Mihai Rotaru s-a certat în direct la tv cu comentatorul meciului Macedonia de Nord – România. Finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova este de părere că atacantul Jovan Markovic a fost criticat nejustificat în timpul partidei din preliminariile Campionatului Mondial.

Jovan Markovic, luat la rost după România – Macedonia

Partida dintre România și Macedonia de Nord din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022, organizată la Qatar, s-a încheiat cu o remiză, scor 0-0. La finalul meciului, Jovan Markovic a fost criticat pe nedrept pentru prestația sa. Despre el s-a spus că a fost unul dintre cei mai slabi „tricolori” care au evoluat la Skopje, lucru confirmat și de nota primită din partea specialiștilor. Doar el și Andrei Cordea au primit nota 4.

Mihai Rotaru a reacționat după criticile aduse jucătorului de națională. Oficialul a intervenit în direct la Pro X și l-a confruntat pe Adrian Costeiu, unul dintre cei care au comentat partida contra Macedoniei.

”A lăsat colegul singur cu portarul”

Finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova spune că atacantul de 20 de ani a fost criticat mult prea devreme, deși fotbalistul legitimat la clubul său ar fi fost cel mai activ în momentul respectiv. Concret, este vorba despre primul sfert de oră al jocului.

Am călcat în picioare un jucător tânăr. Domnul Costeiu a avut 13 comentarii negative la adresa lui Markovic. Când ți se spune repetat un lucru, nu toți sunt specialiști și își formează o opinie. Comentariul domnului Costeiu nu a respectat realitatea. Cifrele InStat sunt înșelătoare.

Haideți să îl comparăm cu ceilalți jucători din față. Șuturi exepediate: două Markovic, cât au avut împreună Sorescu și Man. El a avut o pasă decisivă. A lăsat colegul singur cu portarul. Mingi pierdute: 11 Markovic, 10 Man. Mingi recuperate: Markovic 3, Man 0, Sorescu 1.”, a spus Mihai Rotaru, conform sursei anterior citate.

”Mi se pare mai grav ce a făcut Man”

Și Dennis Man a fost luat în colimatoriu de către Mihai Rotaru după confruntarea de la Skopje. Fotbalistul transferat de la FCSB la gruparea emiliană a fost surprins gesticulând mult prea des în direcția lui Markovic.

Man să își vadă de joc. Să nu ridice mâinile. La noi, la Craiova, dacă ridică cineva mâinile primește 1.000 de euro amendă. Întrebați-l pe Cicâldău sau pe Nistor. Mi se pare mai grav ce a făcut Man.”, a comentat oficialul clubului din Craiova.

Urmăriți Playsport.ro și pe