Scandal în noapte cu Gică Hagi în prim-plan! Antrenorul Farului a izbucnit la adresa unui jurnalist

Bădulescu Silvian / 25.01.2022, 09:07
Scandal în noapte cu Gică Hagi în prim-plan! Antrenorul Farului a izbucnit la adresa unui jurnalist

Farul Constanța s-a impus la limită, scor 3-2, în primul meci al anului 2022. În fața lui FCU Craiova 1948, constănțenii au avut 3-0 încă de la pauză și ceea ce părea a fi un antrenament cu public a fost aproape de a se transforma într-o zi neagră pentru Hagi și ai lui. La finalul partidei, antrenorul „marinarilor” a avut un schimb de replici acid cu un jurnalist.

Contra pe subiectul Michael Omoh

La sfârșitul partidei, Gică Hagi a fost întrebat de transferul lui Omoh, fiind subliniat faptul că acesta nu s-ar încadra în filosofia clubului, având 30 de ani. „Regele” a insistat și a pus reporterul să răspundă singur acestei întrebări, în contextul în care „voi, ziariștii, vorbeați mult, nu? De ce l-am luat? Voi ați scrius, nu eu!”.

Răspunsul acestuia s-a lăsat așteptat și, ulterior, Gică Hagi a completat cu: „N-ați scris că e cel mai bun dribbler din Liga 1?”. Mai apoi, imediat, Hagi i-a făcut o caracterizare, evidențiind motivele pentru care l-a adus pe Omoh.

Am vrut să te pun la încercare. De aceea, pentru că e un număr 10, e valoros, are tehnică, are putere. Chiar dacă a jucat la echipe care sufereau sau sunt la retrogradare, dar acum a venit la o echipă care vrea să joace fotbal. Dacă se pune bine din punct de vedere fizic, poate să facă diferența în fiecare meci” a adăugat acesta.

Michael Omoh, „dublă” la debut

Omoh a fost fără dar și poate omul meciului în partida cu oltenii lui Nicolo Napoli, aflat la al optulea mandat în Bănie. În prima repriză, fotbalistul adus de la Academica Clinceni a deschis scorul cu o torpilă de la peste 25 de metri în vinclul porții lui FCU Craiova 1948. Acesta și-a desăvârșit „dubla” cu o acțiune individuală din partea stângă, finalizată cu gol.

Pe teren, spre final, și-a făcut apariția și Robert Moldoveanu, fotbalistul adus de la Dinamo București, însă fără a-și face simțită prezența. Totodată, s-a scris că Farul Constanța este aproape de a-l aduce și pe Ronaldo Deaconu, omul-cheie al celor de la Gaz Metan Mediaș.

Văd că știți mai multe ca mine. E confirmată? Vom vedea, noi căutăm ce avem nevoie. Au plecat și niște jucători și căutăm alții care pot să ne aducă un plus. Eu nu vorbesc la televizor despre ce depinde venirea lui.

Dacă vrea, dacă se poate, dacă dorește, sunt chestii care se negociază, chestii de club, dacă ne punem de acord, lucruri interne. E oficial când se semnează.

Mai pot să vină tineri sau chiar cu experiență, care îmi plac mie, suntem deschiși. De plecat, e greu, poate unul sau doi. Poate vor mai veni, dacă vor veni. Sperăm să găsim tneri, dar și cu experiență” a declarat Gică Hagi pe tema acestui subiect.