Se întoarce „Prințul”! Imagini de senzație cu Ianis Hagi, care e aproape de revenirea pe gazon

Olteanu Ștefan 24.10.2022, 18:19

Ianis Hagi (24 de ani) a postat mai multe imagini de senzație pe rețelele de socializare pentru a-i anunța pe urmăritorii săi că este foarte aproape de revenirea pe gazon. Recuperarea mijlocașului de la Rangers a intrat pe ultima sută de metri.

Ianis Hagi a reluat antrenamentele cu mingea! Imagini de senzație cu mijlocașul lui Rangers

Ieșit din circuit de la data de 21 ianuarie 2022, când a părăsit terenul accidentat în duelul de Cupă dintre Rangers și Stirling, Ianis Hagi este aproape de revenirea pe gazon și a postat pe pagina sa de Instagram câteva imagini de senzație.

În duelul din luna ianuarie, Ianis Hagi a suferit o ruptură la nivelul ligamentelor încrucișate de la genunchi. El s-a operat la câteva zile distanță și apoi a început lungul proces de recuperare.

Ianis a petrecut o bună parte din timp în sala de forță, pentru a-și reface masa musculară de la piciorul afectat, însă la aproximativ 9 luni distanță de la accidentare, a reluat într-un final și antrenamentele cu mingea la picior.

Acesta este unul dintre ultimii pași ai românului înainte de revenire. În perioada următoare, el se va alătura antrenamentelor colective de la Rangers, după care antrenorul Giovanni van Bronckhorst va încerca să îl reintegreze în ritmul de competiție.

Până să îl vadă din nou într-un meci oficial, fanii lui Rangers au putut să îl observe pe Ianis cu mingea la picior, la antrenamentele echipei. Românul a postat pe pagina sa de Instagram mai multe fotografii, care pot fi observate în galeria foto a articolului.

„Zi de antrenament”, a transmis Ianis Hagi, în dreptul unei imagini postate.

Ianis Hagi a reluat antrenamentele cu mingea la picior
Ianis Hagi a reluat antrenamentele cu mingea la picior

Giovanni van Bronckhorst abia îl așteaptă pe Hagi. „Este unul dintre cei mai creativi jucători pe care îi avem”

Instalat pe banca tehnică a lui Rangers în noiembrie 2021, Giovanni van Bronckhorst nu a apucat să îl antreneze foarte mult pe Ianis Hagi, deoarece accidentarea românului a venit într-un interval relativ scurt.

Rangers are mare nevoie de revenirea lui Hagi pe teren, deoarece rivala Celtic a început excelent sezonul în Scoția. Celtic e lider în clasament, cu 30 de puncte după 11 meciuri jucate. Rangers ocupă poziția secundă cu 26 de puncte.

În cadrul unei conferințe de presă la care a luat parte recent, Giovanni van Bronckhorst a transmis că îi simte lipsa lui Ianis Hagi:

„Normal că ne afectează absenţa lor (n.r. – a jucătorilor accidentați). Şi mă duc mult în urmă, ca să încep cu Ianis.

Ianis Hagi este unul din cei mai creativi jucători pe care îi avem. El a suferit o accidentare pe termen lung, iar acum este în perioada de finală de pregătire.

Mă bucur pentru el (…) pentru că ne-a lipsit. Cred că am fost afectaţi de absenţa jucătorilor care au avut probleme medicale. Am fost nevoiţi să ajustăm pe ici, pe colo. Dar în curând ne vom putea baza din nou pe ei”, a declarat antrenorul lui Rangers.

7.000.000 de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, potrivit Transfermarkt. În tricoul lui Rangers, el a marcat 15 goluri și a oferit 21 de pase decisive în 85 de meciuri.

La tragerea la sorţi pentru grupele EURO 2023 U21, Ianis Hagi a vorbit și el despre revenirea sa pe teren. „Sunt bine, nu mai am mult”.

Urmăriți Playsport.ro și pe