EXCLUSIV. Selecționerul Rădoi și-a luat familia și a plecat în vacanță în Dubai, la ”tata” Oli. Negociază cu arabii care îl vor la echipă?

Olteanu Ștefan / 20.04.2021, 12:59
EXCLUSIV. Selecționerul Rădoi și-a luat familia și a plecat în vacanță în Dubai, la ”tata” Oli. Negociază cu arabii care îl vor la echipă?

Mirel Rădoi profită de timpul liber pe care îl are după meciurile echipei naționale și a plecat cu familia într-o vacanță la Dubai. Alături de selecționer se află și bunul său prieten Cosmin Olăroiu. Cei doi sunt vecini într-unul dintre cele mai luxoase cartiere din Emiratele Arabe Unite.

Selecționerul Rădoi și-a luat familia și a plecat în vacanță în Dubai, la ”tata” Oli. Negociază cu arabii care îl vor la echipă?

Mirel Rădoi a plecat într-o surtă vacanță la Dubai pentru a se relaxa după meciurile echipei naționale. România a debutat la finalul lunii trecute în preliminariile Campionatului Mondial. Cu Rădoi pe bancă, „tricolorii” s-au impus cu Macedonia de Nord (3-2) și au fost învinși de Germania (0-1) și Armenia (3-2).
Pentru națională urmează meciurile amicale cu Georgia și Anglia, din iunie. Până la aceste dueluri, selecționerul a plecat într-o scurtă vacanță. Potrivit informațiilor obținute de PlaySport, Mirel Rădoi și-a luat familia și a mers la Dubai alături de bunul său prieten Cosmin Olăroiu.

Vecin cu Olăroiu în celebrul cartier Palm Jumeirah din Emiratele Arabe Unite

Selecționerul se simte ca acasă în Emirate. În cariera de fotbalist, el a evoluat timp de 6 ani în zona Golfului, dintre care 4 chiar în Emiratele. Rădoi a fost, pe rând, sub contract cu Al Ain și Al Ahli. La ambele echipe a fost antrenat de Cosmin Olăroiu. În timpul colaborării lor de la Al Ahli, cei doi au devenit și proprietarii unor locuințe de lux, într-unul dintre cele mai spectaculoase complexe imobiliare din lumea întreagă.

Este vorba despre celebrul Palm Jumeirah (Insula Palmier). Un complex rezidențial aflat pe o insulă artificială care imită frunzele unui palmier. În Palm Jumeirah sunt construite mai multe hoteluri de lux, peste 1300 de vile, dar și 20 de blocuri care găzduiesc peste 2500 de apartamente.
În celebrul complex, Cosmin Olăroiu deține o vilă estimată la 3 milioane de dolari. De partea cealaltă, Mirel Rădoi și-a achiziționat, pe vremea când evolua la Al Ahli, un apartament evaluat la aproximativ 800.000 de dolari.

Palm Jumeirah, cartierul rezidențial de lux din Dubai unde Rădoi și Olăroiu sunt vecini
Palm Jumeirah, cartierul rezidențial de lux din Dubai unde Rădoi și Olăroiu sunt vecini

Mirel Rădoi, negocieri la Dubai?

Un lucru este cert. Mirel Rădoi a mers în vacanță pentru a se relaxa împreună cu familia. Însă, în urmă cu doar câteva zile, presa din Arabia Saudită a dezvăluit faptul că Mirel Rădoi se află pe lista conducerii clubului Al Hilal.
Intențiile clubului saudit ar fi să îl aducă pe Mirel Rădoi din sezonul viitor. În prezent, pe banca lui Al Hilal se află brazilianul Rogerio Micale, care mai are contract până la finalul acestui sezon. Micale l-a înlocuit la Al Hilal pe Răzvan Lucescu.

Mirel Rădoi a evoluat pentru Al Hilal în intervalul 2009 – 2011 și a rămas în relații bune cu șefii clubului din Arabia Saudită. De asemenea, inclusiv Cosmin Olăroiu a fost pe banca tehnică a lui Al Hilal, între anii 2007 și 2009.
Potrivit informațiilor din Arabia, șefii lui Al Hilal văd un potențial antrenor de succes în persoana lui Mirel Rădoi. Rămâne de văzut dacă selecționerul va putea fi convins. Momentan, FRF a confirmat informația oferită de PlaySport și Mirel Rădoi beneficiază de toată susținerea pe banca echipei naționale de fotbal a României.