Serena Williams a revenit în tenis, dar un amănunt i-a făcut pe fani să o ia la întrebări. Jucătoriarea din SUA a refuzat să discute

Giosanu Catinca / 22.06.2022, 15:50
Serena Williams a revenit în tenis, dar un amănunt i-a făcut pe fani să o ia la întrebări. Jucătoriarea din SUA a refuzat să discute

Fosta iubită a lui Patrick Mouratoglou și-a surprins fanii cu ultima apariție. Serena Williams a revenit în tenis. Sportiva din Statele Unite a participat marți la turneul WTA de la Eastbourne (Anglia). Fanii au vrut să stea de vorbă cu ea, dar jucătoarea de tenis a refuzat să le răspundă la întrebări.

Serena Williams a revenit în competiţie

Americanca a revenit în competiţie, marţi, la turneul WTA de la Eastbourne. Sportiva care se află într-un conflict deschis cu Ion Țiriac a reuşit să se califice în turul al doilea al probei de dublu.

Fosta elevă a lui Patrick Mouratoglou face pereche cu tunisianca Ons Jabeur la Eastbourne.

O, Dumnezeule, este atât de amuzant să joci împreună cu Ons şi a fost super!”, a declarat Serena Williams, după victoria obţinută alături de Jabeur în faţa echipei formate din Marie Bouzkova şi Sara Sorribes.

Americanca vrea să mai joace câțiva ani

Jucătoarea din Statele Unite are în palmares 23 de titluri de Mare Şlem la simplu. Cu toate acestea, ea a fost scoasă din ierarhia mondială. După ce clasamentul WTA a fost actualizat, Serena a ajuns pe locul 276.

Serena a lipsit un an din circuit și mulți credeau că se va retrage din tenis, dar ea se încăpățânează să mai joace câțiva ani.

Fanii tenisului au observat că Sorana Williams a apărut pe teren cu 3 benzi negre pe obrazul drept. Ei au vrut să afle care este motivul pentru care jucătoarea și-a făcut acest desen, dar vedeta a refuzat să răspundă la întrebări.

Cum s-a decurcat Serena Williams la primul meci

Serena Williams a ratat mai multe turnee turnee importante în ultimul an, iar pentru revenirea sa în circuit, jucătoarea din SUA a apelat la Ons Jabeur.

Cele două au făcut echipă bună și le-au învins pe Marie Bouzkova şi Sara Sorribes cu 2-6, 6-3, 13/11.

Este o asemenea onoare, nu mi-a venit să cred! Am fost puţin nervoasă în startul jocului alături de o asemenea legendă, dar ea m-a făcut să mă simt atât de bine pe teren, chiar şi atunci când am greşit.”, a spus tunisianca după succesul de la Eastbourne.