Soția lui Patrick Mouratoglou a început războiul cu Simona Halep. Ruptura este iminentă. Ce mesaj i-ar fi trimis Ada Obilu campioanei noastre

Ștefănescu Dragoș 12.09.2022, 08:48
Soția lui Patrick Mouratoglou a început războiul cu Simona Halep. Ruptura este iminentă. Ce mesaj i-ar fi trimis Ada Obilu campioanei noastre

Divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc a luat prin surprindere pe toată lumea. Se pare că despărțirea celor doi a pus-o în alertă pe soția lui Patrick Mouratoglou. Ada Obilu se teme ca soțul său să nu aibă acum cale liberă spre inima Simonei și a trimis deja un mesaj războinic către româncă.

Divorțul Simonei Halep a produs panică pentru soția lui Patrick Mouratoglou

Vestea divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc a uimit pe toată lumea, mai ales că cei doi urmau să se cunune religios peste doar două luni. Despărțirea survine după aproape un an de la cununia civilă. Se pare că problemele dintre cei doi nu au putut fi conciliate, astfel că fiecare a decis să meargă pe un alt drum.

Se pare că divorțul Simonei Halep a pus-o în alertă pe soția lui Patrick Mouratoglou. Ada Obilu se teme ca românca să nu dezvolte o relație de iubire cu antrenorul francez. În 2013, acesta a divorțat de a doua sa soție, Clarisse, și a început la scurt timp colaborarea cu Serena Williams. Cei doi au colaborat timp de 10 ani, dar au avut și o relație de iubire în această perioadă. În plus, Mouratoglou este recunoscut ca fiind un mare cuceritor, el având la activ trei mariaje. În aceste condiții, Ada Obilu are motive întemeiate pentru a-și simți căsnicia în pericol. Conform Cancan.ro, femeia le-a transmis prietenelor sale că nu va accepta ca soțul său să aibă o relație cu Simona. Mai mult, doamna Mouratoglou vrea ca soțul său să încheie colaborarea cu marea noastră campioană.

D-abia aștept să dau ochii cu ea! Am să-i spun. Poate să facă ea ce vrea, dar nu va mai continua mult timp nici colaborarea pe partea de tenis. Am să mă ocup eu de asta!”, ar fi spus Ada Obilu.

Simona Halep și-a păstrat optimismul chiar și după divorț. Ce mesaj a transmis marea noastră campioană

După ce divorțul de Toni Iuruc a fost anunțat oficial, Simona Halep nu a luat inițial nicio poziție publică. Cei doi s-au prezentat joi la notar pentru a semna actele de divorț. Ei au dorit ca procedurile să se încheie cât mai curând cu putință. Astfel, Simona și Toni au ales să nu ajungă în instanță, acolo unde procesul ar fi putut dura luni în șir.

Simona Halep nu a dialogat cu jurnaliștii, dar ulterior a postat un mesaj pe rețelele de socializare. „Nu uita să zâmbești” a scris marea campioană, după care a postat o fotografie care o arată veselă, în ciuda momentului delicat prin care trece.

Ulterior, Simona Halep a revenit cu un mesaj în care a anunțat motivele din spatele divorțului de Toni Iuruc. Marea noastră campioană a ținut să precizeze că-și dorește foarte mult ca presa să păstreze discreția.

Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect”, a fost mesajul Simonei Halep.