Reporterii au rămas fără cuvinte după declarația lui Toni Iuruc, făcută la finalul divorțului de Simona Halep

Giosanu Catinca 08.09.2022, 17:13
Reporterii au rămas fără cuvinte după declarația lui Toni Iuruc, făcută la finalul divorțului de Simona Halep

Simona Halep și Toni Iuruc s-au prezentat joi la notar pentru a semna actele de divorț. Cei doi au dorit ca divorțul să se încheie cât mai curând cu putință, motiv pentru care au ales să nu ajungă în instanță, acolo unde procesul ar fi putut dura luni în șir. Omul de afaceri din Constanța a avut o nouă reacție controversată după ce a părăsit cabinetul de avocatură.

Reacția lui Toni Iuruc după ce a semnat actele de divorț

Toni Iuruc și-a încălcat promisiunea. El a făcut miercuri câteva declarații cu privire la divorțul de Simona Halep, moment în care a ținut să sublinieze că nu va mai dezbate acest subiect cu reprezentanții mass-media. În primă fază, el a afirmat că nu dorește să comenteze pe baza acestui subiect și a negat că divorțul va avea loc joi, 8 septembrie, așa cum era informația inițială.

Ulterior, omul de afaceri a recunoscut că se va despărți de marea campioană. În schimb, jucătoarea de tenis nu a făcut nicio declarație pe marginea acestui subiect.

Cum a reacționat Toni Iuruc după divorț: Să fie o înțepătură pentru Simona Halep?  ”E ca eliminarea în turul 1 de la US Open”

Joi, Halep și Iuruc s-au prezentat la la un cabinet de avocatură din centrul Bucureștiului pentru a-și pune semnătura pe actele care-i va separa definitiv.

Toni Iuruc a vorbit din nou cu presa după despărțirea de Simona Halep. El a afirmat că divorțul dintre ei este precum eliminarea în turul 1 de la US Open.

E ca eliminarea în turul 1 de la US Open”, a declarat Toni Iuruc, conform celor de la wowbiz.ro.

Ce s-a întâmplat în runda inaugurală de la US Open

Daria Snigur a produs surpriza anului la New York. Sportiva din Ucraina a eliminat-o pe Simona Halep de la US Open, deși nu credea că îi va face față jucătoarei noastre.

Fiica lui Stere Halep a fost surprinsă de tenisul jucătoarei din Ucraina. Ea a recunoscut că Snigur are lovituri puternice și că îi va lua ceva timp să treacă peste înfrângerea suferită. Nici Dariei nu i-a venit să creadă că a reușit să se impună în fața fostului lider mondial. Cele două nu mai jucase nici un meci oficial până la US Open 2022.

La finalul partidei, Snigur a precizat că nu a crezut niciun moment că o va învinge pe marea noastră campioană.

Sunt foarte fericită. Este imposibil pentru mine să îmi găsesc cuvintele acum. Îi mulţumesc Simonei, este o experienţă grozavă pentru mine! Credeam că e imposibil pentru mine să o bat pe Simona.

Mulţumesc tuturor celor care s-au uitat la meci. Am fost foarte, foarte, foarte emoţionată, dar am încercat să fac tot ce pot mai bine. Bineînţeles, acest meci este pentru Ucraina, pentru familia mea, pentru toţi cei care m-au susţinut. Vă mulţumesc! Slava Ukraini!”, a afirmat Daria Snigur, după meciul cu Simona Halep.