Super contract pentru Jack Grealish. Fotbalistul lui City a plecat de la Nike și a semnat cu Puma pe o sumă fabuloasă

Dragos Stefanescu 07.03.2023, 10:08
Super contract pentru Jack Grealish. Fotbalistul lui City a plecat de la Nike și a semnat cu Puma pe o sumă fabuloasă

Jack Grealish este unul dintre cei mai bine cotați fotbaliști britanici la ora actuală. El a mai bifat o bornă impresionantă după ce a semnat un contract fabulos cu cei de la Puma.

Jack Grealish a semnat un contract fabulos cu Puma. Britanicul va încasa o avere

Jack Grealish (27 de ani) este unul dintre jucătorii de bază ai lui Manchester City dar și al naționalei Angliei. De-a lungul timpul el a impresionat și prin stilul său de viață extravagant. În ultima perioadă el dat mai multe lovituri financiare după ce a semnat contracte de promovare cu firme celebre.

Grealish a semnat recent un nou contract fabulos, de această dată cu cei de la Puma. Producătorul german de echipament sportiv îi va asigura de acum înainte ghetele de joc dar și alte accesorii vestimentare. Englezul se afla sub contract cu firma Nike încă de la începutul carierei. Se pare însă că oferta celor de la Puma a fost de nerefuzat. Astfel Grealish a semnat cel mai profitabil contract de încălțăminte oferit unui fotbalist britanic. Potrivit presei britanice internaționalul englez va primi nu mai puțin de 10 milioane de lire sterline pe an. Contractul semnat de Grealish se întinde pe o perioadă de cinci ani. Jucătorul lui Manchester City s-a alăturat astfel lui Neymar și Antoine Griezmann, jucători care se află sub contract cu firma germană.

Jucătorul care vrea să plece de la Manchester City

În urmă cu câteva sezoane, Aymeric Laporte era unul din cei mai buni jucători din trupa lui Pep Guardiola. Fundașul era considerat drept pilonul defensivei cetățenilor. Cu toate acestea, după o accidentare gravă, internaționalul spaniol și-a pierdut postul de titular. Iar în această vară echipa engleză se gândește să aducă în lot pe cel mai promițător fundaș din lume, croatul Josko Gvardiol. Cum Laporte a fost titular în doar 10 partide în acest sezon, este clar că ar avea și mai puține șanse să joace. De aceea, fotbalistul de 28 de ani ar dori să plece, mai ales că Xavi este un admirator al lui.

Antrenorul Barcelonei l-a pus pe listă, dar catalanii au probleme financiare și nu se știe dacă vor putea să facă transferuri la vară. Iar jucătorul are contract până în 2025 cu campioana Angliei. De altfel, Barcelona îl urmărește și pe Bernardo Silva. Portughezul este urmărit de mai mulți ani de catalani și și-a manifestat și el dorința de a încerca o nouă aventură. Așa că se anunță o vară agitată în curtea lui Manchester City.

Urmăriți Playsport.ro și pe