Super-Răzvan Lucescu e de neoprit cu PAOK Salonic. Antrenorul român, performanță excelentă în Grecia

Ștefănescu Dragoș / 13.08.2021, 12:17
Super-Răzvan Lucescu e de neoprit cu PAOK Salonic. Antrenorul român, performanță excelentă în Grecia

Răzvan Lucescu este unul dintre antrenorii de top ai României. În această vară tehnicianul român a revenit pe banca echipei PAOK Salonic. După ce în 2019 a reușit performanțe excepționale cu echipa din Salonic, Lucescu are speranțe mari pentru sezonul acesta. După calificarea în turul 3 al Conference League, se poate spune că Super – Răzvan Lucescu e de neoprit cu PAOK Salonic.

Răzvan Lucescu e de neoprit cu PAOK Salonic

Primul meci oficial al lui Răzvan Lucescu pe banca tehnică a echipei PAOK Salonic a fost împotriva echipei Bohemians Dublin. Prima înfruntare din turul 2 preliminar al Conference League a fost pierdută surprinzător de echipa lui Răzvan Lucescu cu scorul de 1-2.

Meciul retur a avut loc pe stadionul celor de la PAOK și a fost dominat clar de elevii lui Răzvan Lucescu. După cum promisese după înfrângerea din meciul tur, Lucescu și-a mobilizat exemplar echipa. Golurile echipei lui Răzvan Lucescu au fost marcate repede, de Schwab în minutul 4 și de Biseswar în minutul 28. PAOK Salonic a câștigat partida cu Bohemians cu 2-0 și s-a calificat în turul 3 preliminar al Conference League. La finalul partidei, suporterii greci l-au aplaudat la scenă deschisă pe tehnicianul român.

Pentru accederea în grupele Conference League, PAOK va trebui să treacă de croații de la Rijeka. Aceștia au eliminat în turul 2 preliminar, echipa Hibernian.

Răzvan Lucescu, fericit după calificare

După ce a reușit să se califice în turul 3 al Conferenece League, Răzvan Lucescu a fost foarte fericit pentru performanța reușită de echipa sa. Tehnicianul român a declarat după meci, că încă nu este pe deplin mulțumit de prestația echipei sale.

Calificarea este foarte importantă și sunt foarte fericit că am obținut-o. Munca jucătorilor a fost una excelentă, deoarece scorul putea fi unul mai mare, am avut gol anulat, plus alte ocazii ratate.

Au fost anumite momente în joc când nu am fost mulțumit, nu am tratat unele faze așa cum trebuia. La 2-0 trebuia să avem mai multă răbdare, să pasăm mai mult. Am fost nervos pe final, când adversarii au tot avut ocazii. Nu se poate întâmpla așa ceva!

Trebuie să schimbăm unele lucruri, dar sunt mulțumit de rezultat, de joc pentru că am dominat acest meci”, a spus Răzvan Lucescu, citat de PAOK TV.

Răzvan Lucescu a revenit în această vară la PAOK Salonic, echipă cu care a cucerit eventul în 2019. După acel sezon formidabil, Lucescu a plecat la echipa Al-Hilal, unde a cucerit campionatul, Cupa și Liga Campionilor Asiei.