Surpriză la FC U Craiova. Mititelu a revenit la prima dragoste

Moldoveanu Camelia / 05.11.2021, 20:03
Surpriză la FC U Craiova. Mititelu a revenit la prima dragoste

Eugen Trică este noul antrenor al FCU Craiova. Tehnicianul revine la echipa pe care a promovat-o în Liga 1, pentru cel de-al treilea mandat. Oltenii urmează să se dueleze cu Sepsi, sâmbătă, de la ora 20:30. Tot după un meci cu echipa din Sfântul Gheorghe, Adrian Mititelu a ales să-l demită pe Trică.

Eugen Trică revine la FCU Craiova

FCU Craiova îl are iar pe banca tehnică pe Eugen Trică, antrenorul care a promovat echipa din Liga 3 până în Liga 1. Informația a fost confirmată de Adrian Mititelu Jr.:

șa este, vă pot confirma. Ne-am înțeles cu Trică”, a declarat Mititelu Jr. pentru GSP.

Trică a mai antrenat echipa din Bănie în 2010, interimar, și între 2019 – 2020. După fiecare trecere dintr-o ligă în alta, Adrian Mititelu l-a demis pe Eugen Trică. Ultima dată a fost pe data de 6 octombrie, după doar patru meciuri. Atunci, Mititelu (senior) a avut anumite cerințe tactice în meciul de Cupă contra Sepsi. Pentru că dorințele nu i-au fost ascultate și echipa a pierdut, tehnicianul a fost demis. Ironia face ca Eugen Trică să revină la FCU Craiova chiar înainte de un meci cu Sepsi.

Este clar și pentru mine, și pentru domnul Mititelu, că nu suntem compatibili. Cu siguranță nu voi mai antrena această echipă!”, declara Eugen Trică la avea vreme, însă pare că s-a răzgândit.

Bobi Verdeș: „Activitatea mea ca antrenor FCU Craiova s-a încheiat!”

Demiterea lui Flavius Stoican de pe banca tehnică a echipei a venit și cu alte două vești proaste pentru FCU Craiova lui Adrian Mititelu Jr, iar echipa e în criză. Stoican a fost instalat în funcția de antrenor la începutul lunii octombrie, când a venit pentru a-l înlocui pe Adrian Mutu, însă nu a rezistat decât patru meciuri. În urma remizei din ultima etapă, scor 0-0 în deplasare cu Rapid, Flavius Stoican a fost demis.

Flavius Stoican și Fotbal Club Universitatea 1948 au ajuns la un acord pentru încetarea colaborării. Bobi Verdeș va fi antrenor principal interimar”, anunța clubul în cursul zilei de miercuri, 3 noiembrie.

Însă problemele nu se opresc aici. La nici 24 de ore distanță, FCU Craiova a rămas din nou fără antrenor. Prin intermediul unei postări pe Facebook, Bobi Verdeș a anunțat că și-a încheiat colaborarea cu formația patronată de Adrian Mititelu Jr.

Vreau să vă anunț că activitatea mea ca antrenor la FCU s-a încheiat… Vă mulțumesc (suporterilor) pentru mesajele de susținere pe care le-am primit. A fost o onoare să antrenez la echipa care m-a propulsat în fotbalul mare. Forța Știința”, a scris Bobi Verdeș pe Facebook.

Odată cu Verdeș, de la FCU Craiova a plecat și secundul Dorel Stoica. Practic, în acest moment echipa a rămas fără niciun antrenor în staff. De antrenamentele echipei se va ocupa, cel mai probabil, preparatorul fizic Dan Vasilică și Valentin David, antrenor cu portarii.