Surprize mari la FCSB după ce mai mulți fotbaliști au fost infectați cu Covid. Ce jucători ar putea apărea în prima garnitură

Ștefănescu Dragoș / 13.10.2021, 15:05
Surprize mari la FCSB după ce mai mulți fotbaliști au fost infectați cu Covid. Ce jucători ar putea apărea în prima garnitură

Edi Iordănescu și mai mulți membri ai staff-ului său au fost depistați cu COVID-19. Situația aceasta neprevăzută va aduce surprize mari la FCSB pentru partidele următoare.

Surprize mari la FCSB

O veste neașteptată lovește FCSB-ul chiar înaintea reluării Ligii 1. Edi Iordănescu și câțiva membri ai staff-ului său au fost depistați cu COVID-19. În aceste condiții, tehnicianul va lipsi timp de 14 zile de la cârma echipei roș-albastre. În absența lui Edi Iordănescu, Eugen Nae (46 de ani) va sta pe banca tehnică a FCSB-ului la următoarele două meciuri. Nae este antrenor cu licenţă PRO iar FCSB a semnat de urgenţă un contract de colaborare cu el. Clubul a depus de urgență contractul la LPF, pentru ca Nae să poată sta pe bancă la meciurile programate în perioada în care antrenorii de la echipă sunt în carantină.

În afara absenței lui Edi Iordănescu, FCSB se confruntă și cu mari probleme de lot. Florinel Coman, Octavian Popescu, Ionuț Panțîru și Sorin Șerban sunt accidentați. Constantin Budescu și Adrian Șut sunt răciți și au fost lăsați preventiv în afara lotului. O veste bună pentru FCSB este revenirea lui Florin Tănase care s-a refăcut după o accidentare mai veche.

Cu toate aceste absențe, echipa FCSB-ului în meciul cu CS Mioveni ar putea arăta astfel:

Vlad – Crețu, Vinicius, Miron, Radunovic – Olaru, Ov.Popescu, Tănase – Cordea, Keșeru, I. Stoica.

Edi Iordănescu, ultimul mesaj din carantină

Edi Iordănescu a dorit să transmită tuturor un mesaj, după ce a fost depistat pozitiv la COVID-19. Tehnicianul FCSB-ului a dorit să sublinieze că nu va mai vorbi deloc în perioada în care va sta în carantină.

Salut. Ultimele mele declarații vizavi de orice subiect din fotbal au fost făcute cu o zi înaintea partidei România – Armenia și înainte să fiu depistat cu Covid-19. Începând de luni m-am izolat. Nu am vorbit cu nimeni din presă și nici nu pot să o fac în perioada următoare. Îi rog pe reprezentanții mass media să mă înțeleagă și să-mi respecte decizia, iar numele meu să nu mai fie folosit în diferite speculații.

Ne vom auzi/ vedea din nou la prima conferință de presă la care voi putea participa, care va avea loc peste cel puțin două săptămâni si atunci vor avea parte de deschiderea mea totală pentru a clarifica orice informație așa cum am făcut de fiecare dată.

Am încredere necondiționată în colegii mei care se ocupă de echipă, am încredere totală în băieți, în profesionalismul lor și valoarea lor și fac apel la suporterii noștri să meargă în număr cât mai mare la meci indiferent că sunt din Buzau, că vin din București sau alte zone. Echipa are nevoie mare de sprijinul vostru !! Sănătate maximă tuturor !!”, a transmis Edi Iordănescu pe pagina sa de Facebook.