Transferul lui Ianis Stoica la Galatasaray anunțat de presa din Turcia. Când ar putea ajunge jucătorul lui FCSB la Istanbul

Ștefănescu Dragoș 25.11.2021, 15:57
Transferul lui Ianis Stoica la Galatasaray anunțat de presa din Turcia. Când ar putea ajunge jucătorul lui FCSB la Istanbul

Ianis Stoica este unul dintre cei mai talentați fotbaliști de la FCSB. Evoluițiile sale excelente din acest sezon au atras atenția cluburilor mari din Europa. Presa din Turcia anunță deja transferul lui Ianis Stoica la Galatasaray.

Transferul lui Ianis Stoica la Galatasaray

Ianis Stoica (18 ani) este în centrul atenției după victoria FCSB-ului contra celor de la FC Botoșani. Fotbalistul a fost introdus pe teren de Toni Petrea în repriza secundă și a fost decisiv pentru roș-albaștri. El a marcat golul de 2-1 după un assist superb venit din partea lui Constantin Budescu. De asemenea, a pasat decisiv pentru Florin Tănase, care a stabilit scorul final în prelungirile meciului. Astfel, Ianis Stoica a ajuns la 4 goluri marcate în Liga 1 pentru FCSB și și-a depășit astfel tatăl la acest capitol. Pompiliu Stoica a înscris doar de 3 ori în prima ligă în perioada sa petrecută la Steaua și FCSB.

Potențialul imens al lui Ianis Stoica a fost remarcat de marile cluburi ale Europei. După ce Arsenal Londra și-a manifestat interesul pentru fotbalistul român, a venit rândul celor de la Galatasaray. Publicația Fotomac anunță că Ianis Stoica este în fruntea listei de transferuri pe care vicecampioana Turciei intenționează să le facă.

Gigi Becali nu vrea să renunțe la Ianis Stoica

PlaySport.ro a anunțat în exclusivitate că Arsenal îl urmărește de ceva timp pe internaționalul de tineret, Ianis Stoica. O delegație a „tunarilor” ar urma să vină în România în 2022 pentru a negocia cu Gigi Becali un eventual transfer. După ce a aflat de interesul lui Arsenal, latifundiarul din Pipera a declarat că nu ia în calcul să se despartă momentan de Ianis Stoica.

E bine că Arsenal îl monitorizează pe Ianis. Dar în acest moment, el nu este de vânzare. Poate fi într-un an sau doi, dar momentan nu e. Are calități tehnice, este puternic din punct de vedere fizic și foarte inteligent. Dacă te uiți la el, zici că are 23 de ani, nu 18”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Colonie românească la Galatasaray Istanbul

Galatasaray i-a transferat în această vară pe Alex Cicâldău de la Universitatea Craiova și pe Olimpiu Moruțan de la FCSB. Evoluțiile bune ale celor doi fotbaliști i-au impus rapid la echipa Cim Bom. Fiind mulțumiți de randamentul celor doi, conducătorii vicecampioanei Turciei intenționează să transfere și alți fotbaliști români. Următoarele două nume de pe listă sunt Claudiu Petrila și Andrei Ivan. Ambii jucători au mai fost asociați cu un posibil interes al Galatei pentru ei, mai ales că se află într-o formă bună și sunt și tineri.

Ultimul de pe lista Galatei este Dennis Man. Fatih Terim a vobit deja despre internaționalul român, exprimându-și interesul pentru el. Antrenorul a confirmat că Galata a vrut să îl transfere deja pe Man, însă s-a lovit de refuzul Parmei. Cum Dennis Man a căzut în dizgrație la Parma, turcii vor încerca o nouă propunere către echipa italiană, în această iarnă.