Transferuri pe bandă rulantă la FC Argeș. Andrei Prepeliță își face din nou echipă de play-off

Octavian Vasilescu 09.06.2022, 22:27
Transferuri pe bandă rulantă la FC Argeș. Andrei Prepeliță își face din nou echipă de play-off

FC Argeș a evoluat în play-off în sezonul precedent, iar ambițiile sunt mari pentru stagiunea următoare.

Antrenorul Andrei Prepeliță a primit câțiva jucători importanți, iar campania de achiziții nu s-a terminat. Prepeliță a anunțat că la Pitești va ajunge în curând un fotbalist care a evoluat la CFR Cluj și FCSB.

Transferuri importante la FC Argeș

Au semnat şi doi jucători din Franţa, ei sunt la echipele naţionale, au dublă cetăţenie şi o să se alăture lotului în Austria, am mai reuşit încă un transfer, un jucător cu experienţă care a jucat şi la Steaua (n.r FCSB) şi la CFR. Încă nu l-am prezentat şi prima dată nu vreau să divulg eu, trebuie prezentat. Un jucător care a jucat în Liga 1 la aceste două echipe plus echipe din străinătate.

Straton este un portar foarte bun, un caracter extraordinar şi ne-am dorit puţină concurenţă la postul de portar.

De asemenea, Andreas e un jucător foarte bun, pe care îl ştiu de mult timp. Un jucător care poate să facă diferenţ. În compartimentul ofensiv mai am nevoie de astfel de jucători”, a spus Andrei Prepeliță, conform Orange Sport.

FC Argeș a transferat până acum patru jucători: Cătălin Straton (32 ani), Andreias Cristian Calcan (28 ani), Dorian Bertrand (29 de ani) și Julio Donisa (28 de ani). Ultimii doi s-au născut în Madagascar.

14 jucători vor fi puși pe liber de FC Argeș. A apărut lista neagră a conducerii piteștene

Fanii lui FC Argeș au ironizat clubul

După ce Dorian Bertrand și Julio Donisa, jucători din Madagascar, au ajuns la Pitești, fanii au ironizat clubul FC Argeș.

„Mai luăm și diavolul tasmanian și gata, avem echipă”, a fost comentariul cel mai apreciat de către ceilalți fani. De asemenea, un alt fan a scris: „Cu ei ne batem la titlu”. Iar altul a punctat, în aceeași notă, că: „Mă pregătesc două săptămâni și vin și eu să dau probe”.

Pe de altă parte, au existat și fani ai lui FC Argeș ceva mai optimiști, care au considerat că cei doi fotbaliști malgași merită o șansă la Pitești. Mai mult, un simpatizant al alb-violeților a anticipat că atacantul adus i-ar putea călca pe urme lui Cephas Malele, fotbalistul care a impresionat în Trivale în urmă cu două sezoane. „Unul dintre ei o să fie Malele 2”, a scris acel fan. Iar altul a completat: „Dați-le o șansă”.