Trei fotbaliști din Finlanda vin să semneze cu Dinamo. Transferurile la care lucrează Iuliu Mureșan

Giosanu Catinca / 12.07.2021, 20:13
Trei fotbaliști din Finlanda vin să semneze cu Dinamo. Transferurile la care lucrează Iuliu Mureșan

Campania de transferuri continuă pentru clubul din șoseaua ”Ștefan cel Mare”. Trei fotbaliști din Finlanda au anunțat că vin să semneze cu Dinamo. Totul despre transferurile la care lucrează Iuliu Mureșan. Dezvăluiri impresionante.

Trei fotbaliști din Finlanda vin să semneze cu Dinamo

Dinamo s-ar fi bucurat degeaba de o victorie la TAS. Tribunalul de Arbitraj Sportiv a menținut decizia de interdicție la transferuri. Asta, în ciuda faptului că inițial s-a crezut că echipa a scăpat. Și Iuliu Mureșan era de părere că se rezolvă totul și se pregătea de transferuri, dar e eșuat.

Având în vedere cele întâmplate, echipa bucureșteană a făcut o nouă cerere către TAS pentru a ridica interdicția la transferuri impusă de FIFA. În plus, Iuliu Mureșan, noul administrator special de la Dinamo, are de gând să transfere trei jucători. Pentru a-și duce la bun sfârșit planul, oficialul trebuie să îndeplinească o condiție. Mai exact, are nevoie ca interdicția la transferuri să fie anulată.

Transferurile la care lucrează Iuliu Mureșan

Înaintea intrării în insolvență, clubul Dinamo avea datorii de aproximativ 6 milioane de euro și interdicție la transferuri, din cauza restanțelor financiare către foștii jucători, deja plecați de la echipă. Tot din cauza restanțelor financiare pe care le are la Isma Lopez, formația din „Ștefan cel Mare” a primit interdicție la transferuri.

Fostul jucător al echipei bucureștene a refuzat să ajungă la un numitor comun cu cei de la Dinamo și și-a cerut drepturile financiare pentru întreaga durată a contractului. Ca urmare a acestei situații, FIFA a interzis clubului roș-alb să mai facă transferuri pe bani. Prin urmare, clubul bucureșteans-a văzut nevoit să facă o nouă cerere către TAS. Totul, pentru a ridica interdicția la transferuri impusă de FIFA. Prima cerere nu a avut niciun succes. Și asta, din cauza că formația roș-albă nu poate face dovada faptului că nu are bani să plătească restanțele către Isma Lopez.  Cel puțin așa reiese dintr-un mail pe care Dinamo l-a primit din partea FIFA.

Mai mult, jurnaliștii de la ProSport au dezvăluit numele a trei jucători pe care Iuliu Mureșan ar plănui să-i aducă la Dinamo, în cazul în care interdicția la transferuri va fi ridicată. Este vorba despre Issa Thiaw (mijlocaș central, 28 de ani, liber de contract), Bruno Rodrigues (extremă dreaptă, 24 de ani, legitimat la Pallokerho-35) și Tabi Manga (fundaș central, 26 de ani, liber de contract). Cei trei jucători au fost colegi la Kuopion Palloseura, în prima ligă din Finlanda, mai arată sursa anterior citată.