Ultima nebunie a lui Cristi Borcea. A cucerit-o în avion și au făcut dragoste într-o cadă plină cu șampanie Moet

Giosanu Catinca 18.11.2022, 13:29
Ultima nebunie a lui Cristi Borcea. A cucerit-o în avion și au făcut dragoste într-o cadă plină cu șampanie Moet

Alina Vidican și Cristi Borcea au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc. Cei doi au divorțtat în 2017 şi ruptura a fost cu scandal. Au avut parte însă și de momente tandre. Fostul șef de la Dinamo ar fi făcut orice pentru a-i intra în grații.

Dezvăluiri din trecutul amoros al lui Cristi Borcea

Presa centrală a aflat detalii importante din relația lui Cristi Borcea cu Alina Vidica. Acționarul dinamovist a atras multe femei lângă el, dar cu Alina a avut o relație specială. Fostul top model i-a fost alături încă de când avea 19 ani.

Frumoasa șatenă a povestit într-un interviu că a rămas însărcinată pentru prima dată când avea 21 de ani, dar a pierdut sarcina. Timpul i-a vindecat rănile, iar Dumnezeu a binecuvântat-o cu alte două sarcini.

”Am atacat-o și am cucerit-o”

Fostul patron de la Dinamo are doi copii împreună cu Alina Vidican: Alex și Gloria. Înainte să devină părinți, cei doi foști soți obișnuiau să facă tot felul de nebunii pentru a menține vie flacăra iubirii.

Omul de afaceri a povestit un episod din trecurul lor. Fostul finanțator al clubului din Ștefan cel Mare a spus că în prima noapte petrecută cu Alina Vidican a umplut o cadă cu cea mai celebră șampanie din lume. Evenimentul datează încă de la începutul relației.

Eram înnebunit să aterizeze avionul mai repede. Mi
s-a părut cel mai lung drum din viața mea […] Cum am aterizat, mă știți doar, fratelos am atacat-o și am cucerit-o! Într-un minut.”, a spus Cristi Borcea, potrivit prosport.ro.

Ex-oficialul susține că a folosit în total 150 de sticle de Moet. Așa a cucerit-o pe șatena care i-a dăruit doi copii minunați.

”M-a marcat acel incident”

Alina Vidican și-a refăcut viața între timp. Ea și-a găsit un partener mult mai bogat, dar nu uita niciodată gestul pe care fostul acționar al lui Dinamo l-a făcut față de ea.

Fostul manechin s-a confruntat cu depresia după ce a pierdut prima sarcină. Ea a ieșit din starea aceea de neliniște abia după ce l-a adus pe lume pe Alexandru, conform propriilor spuse.

Când am rămas însărcinată, la 21 de ani. Și am pierdut copilul în luna a cincea. Am suferit foarte mult, cred că m-a marcat acel incident până l-am născut pe Alexandru, băieţelul nostru. Am zis că e un semn de la Dumnezeu că nu e bine ce facem, că trăim în păcat. Un an întreg am avut insomnii, adormeam numai cu diazepam. Căzusem într-o depresie cruntă.”, spunea Alina Vidican, în urmă cu patru ani, pentru Ziua de Vest.