EXCLUSIV. Ultima oră! Amicalul Dinamo Kiev – Dinamo e în pericol! Au apărut numele jucătorilor suspecți de coronavirus

Cătălin Mureșanu / 24.03.2021, 20:35
EXCLUSIV. Ultima oră! Amicalul Dinamo Kiev – Dinamo e în pericol! Au apărut numele jucătorilor suspecți de coronavirus

Informații de ultimă oră ies la iveală. Amicalul Dinamo Kiev-Dinamo este în pericol să nu se dispute. Potrivit surselor Playsport.ro, mai mulți jucători ai „câinilor” sunt suspecți de coronavirus. Informația nu a fost confirmată în mod oficial de nimeni de la Dinamo. Dacă informația se confirmă, disputarea partidei amicale de la Kiev este pusă în pericol.

Amicalul Dinamo Kiev – Dinamo e în pericol

UPDATE 20:30 – Potrivit unor informații din sânul echipei dinamoviste, jucătorii suspecți de a fi infectați cu noul coronavirus sunt: Steliano Filip, Ante Puljic, Adam Nemec, Paul Anton, Geani Stere.

La antrenamentul de astăzi al „câinilor” s-au consemnat mai multe absențe ale jucătorilor din lot. Vorbim și despre titulari ai lui Dinamo, dar și jucători care nu prin, în mod constant, prima garnitură. Se pare că lipsa acestora are o cauză medicală. Se pare că fotbaliștii care nu s-au pregătit astăzi ar fi fost depistați ca fiind infectați cu Covid-19.

Peste 3 zile este programat meciul amical dintre Dinamo Kiev și Dinamo București, partidă pe care fanii „câinilor roșii” au denumit-o sugestiv „meciul salvării”.

Amicalul Dinamo Kiev - Dinamo e in pericol
Amicalul Dinamo Kiev – Dinamo e in pericol

Aceleași surse Playsport.ro susțin că toți jucătorii lui Dinamo vor fi testați mâine pentru a vedea care este situația în momentul de față. În urma rezultatelor testelor de depistare a noului coronavirus, se va lua o decizie finală.

Conducerea anunță prezența sigură la Kiev

Oficiali din cadrul clubului dinamovist susțin că prezența echipei la Kiev, pentru meciul amical contra echipei lui Mircea Lucescu, este sigură. Indiferent de situația descoperită după efectuarea testelor, Dinamo va merge să joace cu fosta câștigătoare a Cupei Cupelor. Cei care vor fi descoperiți ca fiind infectați cu noul coronavirus vor fi înlocuiți cu alți fotbaliști de la echipa a doua.

Dinamo nu a scăpat încă de problemele financiare și DDB sare din nou în ajutor. „Câinii” mai au nevoie de o sumă consistentă de bani pentru a lua licența de Liga I, iar fanii au găsit soluția.
Este vorba despre amicalul cu Dinamo Kiev, care se va juca pe 27 martie, pe stadionul „Olimpic” din capitala Ucrainei. Roș-albii vor să vândă tichete virtuale și se estimează vânzări colosale. Prețurile biletelor vor fi cuprinse între 10 lei și 100 de lei, iar suma totală care poate fi strânsă se ridică la peste 400.000 de euro.
„Câinii” s-au făcut deja remarcați pe plan național prin campanii similare. La meciurile din Liga I, disputate pe Arena Națională, fanii au pus prețul de 5 lei unui bilet virtual. Totul s-a dovedit a fi un succes incredibil și dinamoviștii au jucat cinci meciuri consecutive cu toate biletele vândute. Aproximativ 55.000 de euro de la fiecare astfel de partidă au strâns fanii din tichetele virtuale.

Liviu Bătineanu a refuzat să răspundă

Întrebat despre acest subiect, medicul echipei nu a dorit să comenteze. Liviu Bătineanu a oferit câteva declarații evazive despre acest subiect:

Nu pot să vă dau eu informații despre starea de sănătate a jucătorilor. Maine se vor face testele, unii nu au venit la antrenament pentru ca sunt invoiti, s-a hotarat de mult timp ca nu vor face deplasarea la Kiev. Sunt plecati acasa dupa ce au primit cateva zile libere”, a spus Bătineanu pentru playsport.ro.