Chinul continuă pentru Dinamo. După ce Nicolae Badea le-a interzis să folosească stema și denumirea, Ionuț Negoiță refuză să prelungească contractele pentru cazarea jucătorilor la Săftica

Bădulescu Silvian Cătălin Mureșanu 24.06.2022, 19:50
Chinul continuă pentru Dinamo. După ce Nicolae Badea le-a interzis să folosească stema și denumirea, Ionuț Negoiță refuză să prelungească contractele pentru cazarea jucătorilor la Săftica
 • Chinul continuă pentru Dinamo. Pe lângă problemele sportive vizavi de datorii și retrogradarea în liga secundă, fotbaliștii pleacă, în continuare, pe capete. Ba chiar, unii din ei și-au depus și memorii, vezi cazul Steliano Filip;
 • Din nefericire, „câinii” mai primesc o lovitură cruntă: Ionuț Negoiță a hotărât să nu mai permită fotbaliștilor din „Ștefan cel Mare” să se cazeze la Vila Victoria din cadrul bazei de cantonament de la Săftica;
 • Clubul din „Groapă” are o datorie de aproximativ 70.000 de lei pentru baza de la Săftica cu totul, inclusiv utilităție acesteia, pe când contractul dintre firmă și Dinamo a expirat cu scurt timp în urmă.
 • Dinamo trebuie să-și cazeze jucătorii în altă parte

  Ionuț Negoiță a părăsit-o pe Dinamo de aproximativ 2 ani, când a vândut pachetul majoritar de acțiuni lui Pablo Cortacero, dar umbra sa încă pândește la Dinamo.

  În urmă cu câțiva ani, fostul patron din „Ștefan cel Mare” a trecut pe o firmă deținută de tatăl său 1,5 hectare din 4 din terenul de la Săftica, partea din față.

  Astfel, „câinii” au plătit chirie de fiecare dată către firmele lui Ionuț Negoiță când erau cazați la Vila Victoria, situată în partea din față a bazei.

  Din informațiile Playsport.ro, aici mai erau cazați doar câțiva jucători.

  Una dintre firmele lui Negoiță percepea o chirie pe care Dinamo n-a plătit-o.

  În cadrul conferinței de presă organizate în urmă cu câteva zile, Răzvan Zăvăleanu a recunoscut acest aspect.

  Da, într-adevăr, era o sumă către firmele domnului Negoiță pe care oricum nu le-am plătit.”

  Dinamo a adunat o datorie de aproximativ 70.000 de lei în total, atât către firmele fostului patron, cât și pentru utilitățile bazei.

  Contractul între firmă și formația din „Ștefan cel Mare” a expirat, iar Ionuț Negoiță refuză să prelungească înțelegerea până nu primește banii.

  Astfel, din sursele Playsport.ro, jucătorii dinamoviști s-au mutat într-un alt corp din spatele bazei, loc aflat în proprietatea SC Dinamo 1948 SA.

  În această clădire, în trecut, erau cazați anumiți jucători.

  Interesant este că, la Săftica, chiar și nocturna aparține de un fost acționar al clubului.

  Este vorba despre societatea ACS FC Dinamo București, care are în proprietate nocturna și tabela de comandă de la Săftica. Societatea este controlată de Nicolae Badea.

  Răzvan Zăvăleanu anunță convocarea AGA

  Așa cum Playsport.ro a informat în exclusivitate, Dorin Șerdean, reprezentantul acționarului majoritar – firma Lotus – a trimis o notificare către RTZ & Partners SPRL, adminsitratorul judiciar, prin care solicită convocarea AGA.

  Solicitarea a fost expediată pe data de 14 Iunie și, conform legii și statutului societății, RTZ poate convoca acționarii în termen de până la o lună de la data notificării.

  A trecut deja o săptămână și, după încercări de dialog eșuate între Dorin Șerdean și liderii DDB în legătură cu numele administratorului judiciar, RTZ, prin Răzvan Zăvăleanu, anunță că AGA va fi convocată „în cel mai scurt timp”.

  În cel mai scurt timp o să convocăm Adunarea Generală a Acționarilor. Nu pot să vă dau, în acest moment, data exactă”, a declarat, în exclusivitate pentru Playsport.ro, practicianul în insolvență.

Urmăriți Playsport.ro și pe