Umilință Reală! Madridul părăsește rușinos Cupa Spaniei, eliminată de o echipă de liga a 3-a!

Catinca Giosanu 21.01.2021, 11:16
Umilință Reală! Madridul părăsește rușinos Cupa Spaniei, eliminată de o echipă de liga a 3-a!

Real Madrid a fost eliminată din Cupa Regelui de o echipă din Liga a 3-a. Cum s-a ajuns ca Madridul să părăsească rușinos Cupa Spaniei?

Umilință Reală! Madridul părăsește rușinos Cupa Spaniei

Real Madrid a fost învinsă de Alcoyano cu scor 1-2, deși a evoluat în superioritate numerică.  Astfel, formațiunea lui Zinedine Zidane a fost eliminată de o echipă din a 3-a divizie spaniolă.

De menționat este că în runda precedentă, o altă echipă a fost eliminată de Cornella, tot o formație din liga a 3-a. Mai precis, este vorba despre Altetico Madrid. Aceasta a fost învinsă de Cultural Leonesa.

Gruparea antrenată de Zinedine Zidane nu a mai câștigat trofeul din sezonul 2013/2014.

Alcoyano a evoluat în inferioritate numerică în ultimele zece minute, după ce Ramon Lopez a fost eliminat în minutul 110.

Real Madrid, eliminata din Cupa
Real Madrid a fost eliminată din Cupă de o echipă de liga a 3-a / Sursa Foto: Digi Sport

Rezumatul partidei Alcoyano-Real Madrid, scor 2-1

Real Madrid a deschis scorul în ultimele minute ale primei reprize. Eder Militao a fost cel care a marcat. Sportivul  a înscris cu capul din centrarea lui Marcelo.

Spre finalul partidei, Jose Solbes a înscris în poarta tânărului Andriy Lunin. S-a întâmplat în minutul 80. Astfel, el a restabilit egalitatea.

În zadar a căutat Real Madrid golul victoriei, căci jucătorii nu au mai reușit să marcheze în poarta celor de la Alcoyano. Ulterior, meciul a intrat în prelungiri, spre surprinderea tuturor.

În minutul 110, Jose Sanchez a primit cel de-al doilea cartonaș galben, iar gazdele au rămas fără om, cu 10 minute înainte de finalul prelungirilor. În momentul în care nimeni nu mai credea că Alcoyano poate produce o surpriză, Juanan Casanova a înscris pentru 2-1 din pasa venită de la Diakite.

Astfel, echipa care a jucat pentru ultima dată în La Liga în sezonul 1950/51 a eliminat galacticii de pe Santiago Bernabeu.

Urmăriți Playsport.ro și pe