Un jucător de la FC Barcelona, fericire pură după plecarea lui Ronald Koeman. “Acum vei fi titular”

Ștefănescu Dragoș / 29.10.2021, 21:55
Un jucător de la FC Barcelona, fericire pură după plecarea lui Ronald Koeman. “Acum vei fi titular”

Ronald Koeman a fost demis după înfrângerea suferită de Barcelona în fața celor de la Rayo Vallecano. Demiterea antrenorului olandez a adus fericirea pentru un jucător de la echipa catalană.

Un jucător de la Barcelona este fericit după demiterea lui Koeman

După ce l-a pierdut în vară pe Leo Messi, Barcelona a avut un start dezamăgitor în acest sezon. Catalanii se află pe locul 9 în La Liga, cu 15 puncte. În grupele Champions League, Barcelona a suferit două înfrângeri usturătoare, 0-3 cu Bayern Munchen și 0-3 cu Benfica Lisabona.

Ultima înfrângere din La Liga suferită de Barcelona în fața celor de la Rayo Vallecano a fost fatală pentru antrenorul Ronald Koeman. Exasperat de înfrângerile repetate, Joan Laporta a decis demiterea lui Koeman a doua zi după meciul cu Rayo.

Demiterea lui Koeman de la Barcelona a făcut câțiva jucători foarte fericiți. Unul dintre aceștia este Riqui Puig. Tânărul fotbalist nu a primit multe șanse din partea olandezului, acesta preferându-i pe Nico sau Gavi.

Astăzi, în momentul în care Puig părăsea baza sportivă a clubului catalan, fotbalistul s-a arătat încântat de faptul că va avea un antrenor nou. Un suporter i-a oprit mașina cerându-i un autograf. Acesta i-a spus că în sfârșit este liber și fericit și i-a transmis că fanii au încredere în el. Auzind cuvintele fanului, Riqui Puig nu și-a putut ascunde zâmbetul, fiind filmat de unul dintre suporteri. Ulterior, imaginile au fost postate pe  TikTok devenind rapid viral. Cei care s-au bucurat de plecarea lui Koeman de la Barcelona au share-uit masiv imaginile.

Joan Laporta, prima reacție după demiterea lui Koeman

După demiterea lui Ronald Koeman, Joan Laporta l-a numit pe banca Barcelonei pe Sergi Barjuan, antrenorul echipei secunde a catalanilor. Acesta va conduce prima echipă până la numirea noului antrenor principal.

Joan Laporta a avut astăzi prima reacție oficială după demiterea lui Ronald Koeman. Oficialul catalan a vorbit despre tehnicianul olandez, încercând să fie cât se poate de diplomat. Laporta a evitat însă să vorbească despre viitorul antrenor principal de la Barcelona.

Probabil că da, trebuia demis înainte. Văzând ce am văzut, e mai ușor să analizezi. Poate trebuia să decidem înainte, dar am înțeles că Koeman merita o marjă de încredere. E o modalitate de a motiva antrenorul și echipa.

Probabil că ar fi trebuit să iau o decizie înainte și îmi asum această responsabilitate. Situația nu era sustenabilă. Am intrat într-o cădere periculoasă, în care am fi putut să ne desprindem de absolut tot.

L-am dat afară pe Koeman după meciul cu Rayo. Aș vrea să punctez ceva. Suntem recunoscători pentru faptul că a preluat prima echipă într-un moment dificil. A câștigat Cupa Spaniei, iar dacă nu a continuat e din cauza rezultatelor. Situația nu era deloc bună. Continuăm să luptăm în campionat, în Champions și avem și Cupa. Avem încredere în Sergi până când ne înțelegem cu noul antrenor, despre care nu voi vorbi”, a spus Joan Laporta, conform Mundo Deportivo.