Universitatea Craiova, ofertă pentru un fotbalist de la Farul. Oltenii se bat cu echipe puternice din străinătate pentru jucătorul lui Hagi

Bogdan Solomon 31.05.2023, 18:50
Universitatea Craiova, ofertă pentru un fotbalist de la Farul. Oltenii se bat cu echipe puternice din străinătate pentru jucătorul lui Hagi

Se anunță o campanie de transferuri interesantă la Universitatea Craiova, în perspectiva noului sezon. Mihai Rotaru a venit cu o ofertă concretă pentru una dintre „perlele” Farului.

Universitatea Craiova a pus ochii pe un fotbalist de la Farul. Ce ofertă i-a făcut lui Gică Hagi

După ce a reușit să-l „repatrieze” pe Alexandru Mitriță, gruparea alb-albastră plănuiește să-și întărească defensiva cu Andrei Borza, pe care îl consideră un concurent de calibru pentru Nicușor Bancu, revenit la antrenamente după ruptura de ligamente încrucișate. Bogdan Vătăjelu își încheie contractul în această vară, ceea ce înseamnă că în lot vor mai rămâne pe postul de fundaș stânga doar Basilio Ndong și Denis Benga.

Concret, Mihai Rotaru ar fi dispus să-i ofere lui Gică Hagi un milion de euro, plus procente dintr-un viitor transfer, în schimbul puștiului de 17 ani, dar are concurență serioasă din străinătate. Fulham și PSV Eindhoven se numără printre formațiile care s-au arătat interesate de serviciile sale.

Născut la Năvodari, Andrei Borza a început fotbalul la Academia Hagi, iar în sezonul recent încheiat a bifat 36 de meciuri – dintre care 33 în Superligă – și a marcat trei goluri, contribuind din plin la titlul cucerit de Farul. De asemenea, se mai poate lăuda cu selecții la toate loturile de juniori ale României și are mari șanse să îmbrace tricoul naționalei U21 la Campionatul European destinat acestei categorii de vârstă.

Sumele uriașe cerute de Hagi în schimbul „perlelor” Borza și Mazilu

De altfel, Andrei Borza și Andrei Mazilu se anunță principalele produse de export ale Farului în această vară. Ciprian Marica a dezvăluit sumele pe care intenționează să le obțină Gică Hagi în schimbul lor: patru, respectiv cinci milioane de euro.

„Deocamdată am luat o vacanță, urmează să ne întâlnim și să discutăm zilele următoare. Cert este că e o primă săptămână de pauză, vom vedea după aia. Sunt discuții, da, pentru mai mulți jucători. N-aș vrea să spun un club anume, sunt discuții cu mai multe cluburi.

Din Olanda, este adevărat. De mai mult timp, nu de acum. Au fost discuții și sunt discuții, da. Este și un rezultat că am fost campioni și că prețurile e clar nu mai pot fi plătite de un club din România. Așa cum la un moment dat se discuta și am primit și o ofertă din partea Rapidului.

Dar sigur, nu sunteți departe. Este foarte adevărat că suntem în discuții în jurul sumelor respective și că ăsta este obiectivul. Să vindem și, mai ales în situația în care suntem astăzi, campionii României, să ținem ștacheta sus”, a declarat fostul atacant, acționar minoritar al „marinarilor”.

Urmăriți Playsport.ro și pe