Rapid București a câștigat ultimul meci din stagiul de pregătire. Antonio Sefer, cel mai curtat fotbalist din lot, a marcat o „dublă”

Bădulescu Silvian / 14.01.2022, 17:01
Rapid București a câștigat ultimul meci din stagiul de pregătire. Antonio Sefer, cel mai curtat fotbalist din lot, a marcat o „dublă”

Rapid București s-a impus în ultimul amical al iernii. Giuleștenii au fost conduși până în minutul 80, dar au reușit să revină în ultimul meci-test dinaintea reluării campionatului.

Dubla lui Sefer aduce victoria pentru băieții lui Mihai Iosif

Antonio Sefer confirmă faptul că merită să fie urmărit de echipe din Italia. Fotbalistul Rapidului a întors singur, în doar două minute, soarta partidei cu Rakow, echipă situată pe locul trei în campionatul din Polonia.

După un meci echilibrat, fără prea mare intensitate, ținând cont că urmează reluarea Ligii 1, Rapid a câștigat în ultimele minute ale partidei și se întoarce încrezătoare în țară, înainte de meciul ce se va juca sâmbătă, 22 ianuarie,de la ora 20.00 pe stadionul „Ion Oblemenco”, contra Universității Craiova.

Rakow, echipa care este foarte aproape să-l transfere pe Deian Sorescu de la Dinamo, a deschis scorul, din penalty, în minutul 54 prin Arak. Antonio Sefer a întors meciul în minutele 83, respectiv 85, după un gol marcat din 6 metri și unul din lovitură liberă.

Mihai Iosif a început partida în următoarea formulă:

Moldovan – Goge, Albu, Dandea, Florică – Moise, Crepulja – Sefer, Rareș Ilie, Stahl – Marzouk.

Antonio Sefer, coleg cu Radu Drăgușin?

Agentul Florin Manea a declarat recent că Antonio Sefer este urmărit de patru echipe, toate din Serie A, pe când costul transferului ar urma să fie  în jur de 1.000.000 de euro.

Există un interes pentru Sefer, din Italia. Am avut o întâlnire cu Daniel Niculae, președintele Rapidului. I-am comunicat că există acest interes. E o situație destul de avansată, suntem aproape de a avea o ofertă. Mi-au cerut italienii să aflu cam care ar fi prețul. Daniel Niculae mi-a zis „încearcă să obții cât mai mult posibil”. Eu reprezint jucătorul, dar trag și pentru Rapid. Vreau să obțin o sumă cât mai mare” a spus acesta pentru GSP Live.

Din sursele Playsport, s-au aflat numele a două echipe care l-ar dori pe Antonio Sefer, fotbalist care a ajuns la Rapid în momentul în care echipa evolua în Liga a 3-a și care a devenit, încet, dar sigur, jucător de bază în Giulești.

Astfel, conform surselor Playsport, două dintre echipe sunt Sampdoria, echipa unde este împrumutat Radu Drăgușin de către Juventus Torino, și Pisa, formație care evoluează în Serie B.

În cazul în care o oferta se va concretiza pentru Antonio Sefer din partea unei dintre echipe, acesta ar putea deveni coleg cu alți fotbaliști români. Cu unul dintre ei, Radu Drăgușin, a jucat deja la reprezentativa under-21, într-o partidă contra reprezentativei similare a Georgiei.

Celălalt român este Marius Marin, Cei doi, Sefer și Marin, au evoluat împreună, în Asia, la turneul pentru reprezentativele under-23 în care „tricolorii” au ratat calificarea din grupele competiției.