Vestea așteptată de toți fanii FC Barcelona. Transferul uriaș visat de catalani se poate realiza

Ștefănescu Dragoș 15.11.2021, 11:10
Vestea așteptată de toți fanii FC Barcelona. Transferul uriaș visat de catalani se poate realiza

Xavi Hernandez și-a început în forță mandatul pe banca tehnică a Barcelonei. Tehnicianul este hotărât să readucă echipei de pe Camp Nou strălucirea de altădată. Vestea așteptată de toți fanii FC Barcelona este gata să se adeverească în cel mai scurt timp.

Vestea așteptată de toți fanii FC Barcelona

Xavi Hernandez a fost numit pe banca tehnică a Barcelonei în urmă cu puțin timp. Tehnicianul și-a început mandatul în forță, începând cu impunerea de noi reguli la clubul catalan. Restructurarea clubului de pe Camp Nou pare să intre într-o nouă etapă odată cu venirea lui Xavi.

După o perioadă neagră, veștile bune încep să apară la FC Barcelona. Clubul catalan este aproape să semneze două contracte de sponsorizare extrem de avantajoase din punct de vedere financiar.

Barcelona a primit de curând o ofertă de sponsorizare pe tricouri extrem de tentantă. Contractul cu Rakuten se termină în curând, astfel că oferta de la firma Crypto Exchange ar putea fi acceptată imediat. Cei de la Crypto Exchange sunt gata să ofere 70 de milioane de euro pe an Barcelonei pentru a deveni sponsorul principal al tricourilor acestora.

Echipa catalană ar mai avea o ofertă din partea unui fond de investiții din Arabia Saudită, care ar fi dispus să investească 100 de milioane de euro anual la Barcelona.

Cu ajutorul investițiile noilor sponsori, Barcelona dorește să dea lovitura pe piața transferurilor. Conform celor de la sportitalia.it, în capul listei este Erling Haaland, jucător care ar putea ajuta din plin la revirimentul echipei catalane. Totuși, Barcelona va avea concurență acerbă pentru transferul atacantului norvegian. Real Madrid, Manchester City și Bayern Munchen sunt doar câteva dintre echipele care și-l doresc pe Haaland. Realția bună dintre Joan Laporta și agentul jucătorului, Mino Raiola, ar putea juca un rol important într-o eventuală mutare a norvegianului pe Camp Nou.

Xavi a făcut primul transfer la Barcelona

Primul transfer al lui Xavi la Barcelona este aducerea veteranului Dani Alves. Transferul brazilianului a fost anunțat de clubul catalan, Alves semnând din postura de jucător liber de contract cu Barcelona. Brazilianul a evoluat ultima dată pentru echipa Sao Paolo. Pentru a-l putea folosi pe veteranul brazilian, catalanii sunt nevoiți să mai aștepte până în luna ianuarie, când începe perioada de transferuri.

Se va alătura echipei până la finalul sezonului. Brazilianul va veni la antrenamente săptămâna viitoare, dar nu va avea drept de joc până în luna ianuarie. Clubul va anunța toate detaliile la prezentarea jucătorului”, se anunță în comunicatul Barcelonei.

Urmăriți Playsport.ro și pe