VIDEO EXCLUSIV. Daniel Oprița, dezamăgit de suporterii Stelei: „Mă așteptam la mai mult”

Gabriel-Alexandru Ioniță 24.06.2022, 18:38
VIDEO EXCLUSIV. Daniel Oprița, dezamăgit de suporterii Stelei: „Mă așteptam la mai mult”

Daniel Oprița, antrenorul Stelei, a dezvăluit că este puțin dezamăgit de susținerea de care a avut parte echipa roș-albastră la primul sezon în Liga 2. El a explicat că se aștepta la o prezență mai numeroasă la partidele de pe teren propriu, mai ales în condițiile în care „militarii” dispun de o arenă nouă, ultramodernă.

Daniel Oprița se aștepta la o prezența mai numeroasă a fanilor la meciurile de pe teren propriu

Antrenorul de 40 de ani a făcut mențiunea că nu se referă la suporterii care obișnuiesc să privească meciurile din peluză. Asta pentru că s-a arătat încântat de prestația pe care a avut-o Peluza Sud în sezonul recent încheiat. Aceasta a fost prezentă în număr mare la meciurile de pe teren propriu și „a făcut legea” în cele mai multe deplasări.

Da, mă așteptam la mai mult. Am spus-o de mai multe ori. A fost așa o dezamăgire. Chiar ne făceam planuri. Ca galerie am fost sus. Am avut și la Dej, și la Cluj. Nu mai spun Slobozia. E un cartier mare, ar fi putut să vină mai mulți, zic eu. Probabil că nivelul nu îi atrage. Când Steaua s-a bătut doar la campionat, la cupe europene…”, a spus Daniel Oprița la PlaySport Live.

Cum decurg pregătirile în vederea sezonului viitor

De asemenea, antrenorul Stelei a explicat că își dorește să rămână în Ghencea pentru cât mai mult timp, dar acest lucru va depinde exclusiv de rezultatele pe care le va înregistra, coroborate totodată cu reacția fanilor: „Îmi doresc să rămân, să avem performanțe. Atâta timp cât am rezultate. Până la urmă cei din peluză te țin. Dacă nu te mai dorește publicul… Ei sunt cei mai importanți”.

Nu în ultimul rând, Daniel Oprița a comentat și ultimele evenimente petrecute la Steaua. El a explicat că este mulțumit de cum s-au prezentat jucătorii la primele antrenamente, dar și de campania de achiziții reușită până în acest moment.

Merge bine. În mare sunt mulțumit. La reunire am avut în mare parte cam toți jucătorii pe care i-am dorit. Baza o avem. Am luat jucătorii pe care i-am dorit de la început. Singurele probleme mai sunt cu accidentații din sezonul trecut. Nu pot să spun de unul singur. La atacanți e mai greu, se găsesc mai greu, mai ales în țară. Să bage golul, foarte puțini mai găsim. Și de Atanas Trică sunt bucuros că am reușit să îl aduc”, a mai spus antrenorul Stelei la PlaySport Live.

VIDEO EXCLUSIV. Culisele unei „trădări” istorice. Daniel Oprița a dezvăluit de ce a ales să semneze cu Dinamo, după perioada petrecută la marea rivală

Urmăriți Playsport.ro și pe