VIDEO EXCLUSIV. Ştefan Radu are în plan revenirea la Dinamo. Cel mai bun prieten al său recunoaşte: „Aşa mi-a spus că-şi doreşte!”

Bordei Radu / 19.07.2021, 22:22
VIDEO EXCLUSIV. Ştefan Radu are în plan revenirea la Dinamo. Cel mai bun prieten al său recunoaşte: „Aşa mi-a spus că-şi doreşte!”

Ştefan Radu are în plan revenirea la Dinamo. Asta ar fi cea mai importantă mutare din fotbalul românesc, din ultimii ani. Iar Dinamo s-ar întări cu un fotbalist care a făcut istorie în Serie A.

Cel mai bun prieten al căpitanului lui Lazio a făcut dezvăluirile, în cadrul emisiunii Playmaker, moderată de Cătălin Mureșanu și Sorin Chiriac. Hristu Chiacu a surprins pe toată lumea cu dezvăluirea incredibilă.

Ştefan Radu are în plan revenirea la Dinamo. Cel mai bun prieten al său recunoaşte.: „Aşa mi-a spus că-şi doreşte!”

Fundașul ar vrea să încheie cariera chiar la echipa care l-a lansat în fotbalul mare. Ștefan Radu a fost dorit în această vară și de Inter Milano, dar a ales să continue la Lazio. Gândul i-a rămas și la Dinamo.

El şi-ar dori ca după doi ani, dacă nu mai semnează cu Lazio, să vină să joace la Dinamo. Dar să vedem unde. Poate la old-boys. Să vedem atunci ce va mai fi la Dinamo, unde se va găsi echipa, a declarat Hristu Chiacu, pentru Playsport.

„Este la fel de iubit ca Totti”. Ștefan Radu, idol pentru fanii lui Lazio

Suporterii dinamoviști mai au de așteptat. Românul este un simbol pentru echipa din capitala Italiei

El nu poate ieși normal, să stea la o terasă, să bea o cafea. Trebuie să se ferească, pentru că este asaltat de suporteri, toată lumea vrea un autograf sau o poză. Îl pot compara cu Totti, la Roma. Este un idol pentru Lazio, a declarat cel ami bun prieten al căpitanului celor de la Lazio.

De aceea, deși Simone Inzaghi vroia să îl ia la Inter, Radu nici nu a luat în calcul un asemenea scenariu.

El şi-a dorit foarte mult să rămână. Ceea ce s-a şi întâmplat. Că a avut ofertă, că n-a avut, nu a contat. Din câte ştiu, a semnat pe un an, cu posibilitatea de prelungire pe încă unul. Apoi, probabil va rămâne în conducerea clubului. Eu nu-l văd pe Fane ca antrenor. E prea bun, prea altfel. Nu are pasiunea asta, a declarat Chiacu, la Playmaker

„A prins trenul cel mai bun pentru el”. Care a fost șansa fotbalistului

Destinul lui Ștefan Radu putea să fie altfel. Pe vremea când era jucător tânăr, cei de la Dinamo au vrut să îl trimită împrumut la o echipă din provincie. Fotbalistul a refuzat și a spus că preferă să se lupte ca să aibă o șansă, în Ștefan cel Mare. Și cariera lui a devenit una extraordinară.

Nu a fost trenul pentru el. S-a urcat în celălalt, în care a trebuit. Nu a vrut. Pur şi simplu s-a încăpăţânat. A plâns pe la birouri pe acolo, prin cantonament pe la Săftica. N-a vrut. A zis că mai bine joacă la echipa a doua, şi dacă va fi nevoie…a încheiat Chiacu