VIDEO EXCLUSIV Un fost rapidist dă verdictul după derby-ul cu CFR. „Au meritat clar victoria, se vor bate la titlu. A fost tot campionatul în frunte”

Radu Bordei 31.10.2022, 18:44
VIDEO EXCLUSIV Un fost rapidist dă verdictul după derby-ul cu CFR. „Au meritat clar victoria, se vor bate la titlu. A fost tot campionatul în frunte”

Ovidiu Herea a rămas un apropiat al Rapidului și a apreciat jocul echipei lui Mutu în derby-ul cu CFR. Acesta consideră că giuleștenii au meritat victoria în ciuda deciziilor contestate de arbitraj. Gazdele ar fi câștigat oricum partida, crede Herea.

Herea este sigur, după derby-ul cu CFR. „Rapid merita victoria”

Invitat la Playsport Live, Ovidiu Herea a fost încântat de jocul Rapidului, mai ales în ultima perioadă, când echipa lui Mutu a dominat pe Farul și CFR Cluj. De aceea, fostul mijlocaș vede fosta sa echipă în lupta pentru titlu.

Rapid a avut ocazii mai clare, merita să câștige aseară. Mă impresionează forma lor de moment, au avut două meciuri foarte bune contra unor adversari tari, Farul și CFR. Dacă o vor ține tot așa, nu ar mira pe nimeni să se lupte la titlu. Au fost pe locul 1 sau pe 2 aproape tot campionatul, nu ne hazardăm să spunem că se bat acolo sus.

Ambele echipe și-au dorit să câștige, de aceea au forțat cu doi atacanți, de ieșit le-a ieșit celor de la Rapid. Au o echipă bună, în ofensivă, de aceea nu este o surpriză poziția lor.  În schimb CFR nu mai arată echipa sigură din apărare cum era înainte, a luat gol în aproape toate meciurile, nu mai au siguranța de altădată., a concluzionat Herea, la Playsport Live

 

„Primul penalty, decizie clară. La al doilea trebuia intervenit VAR”

Herea nu a evitat să comenteze nici arbitrajul lui Cătălin Popa, mai ales cele două decizii care au decis soarta partidei. La prima lovitură de pedeapsă, Herea consideră că s-a luat hotărârea corectă. Atacantul rapidist nu l-a faultat pe Yuri, iar apoi a fost busculat clar de portarul Scuffet.

Eu cred că primul penalty a fost clar, indiscutabil. Portarul a ieșit hazardat, nu și-a calculat pașii și îl lovește pe Luckassen. Nu cred că a fost fault la Luckassen cu Yuri, fundașul joacă mingea, nu este o împingere clară. Yuri a lovit mingea corect, nu pare deloc incomodat. A existat un contact, dar nu putem da acum fault la orice atingere, nu s-ar mai juca nimic, a declarat Herea, exclusiv, la Playsport Live. 

În schimb, a doua decizie a fost cea mai controversată, după ce Dugandzic a căzut ușor la duelul cu Burcă. Mai mult, centralul nici nu a cosnultat VAR-ul

La al doilea văd că nu a intervenit VAR. Din ce știu, dacă arbitrul de centru este sigur pe decizia lui, nu este obligat să meargă la VAR, poate refuza, a spus Herea

Urmăriți Playsport.ro și pe