VIDEO. Giovanni Becali pleacă nervos dintr-o emisiune TV de mare succes: „Ăștia sunt proști toți, stau aici”

Mihai Rosoiu 02.01.2021, 10:09
VIDEO. Giovanni Becali pleacă nervos dintr-o emisiune TV de mare succes: „Ăștia sunt proști toți, stau aici”

Impresarul este cunoscut pentru ieșirile sale din trecut la adresa realizatorilor tv sau a ziariștilor. Episoadele cu Becali în prim plan sunt arhicunoscute. De-a lungul timpului, victimele agentului au fost Grigore Cartianu, Emanuel Terzian și chiar regretatul Adrian Păunescu. Giovanni Becali pleacă nervos dintr-o emisiune TV de mare succes în anii 90 pe care o modera fostul poet la Antena 1.

Mircea Lucescu, Ion Crăciunescu sau Rică Răducanu se numărau printre invitați. Asta nu l-a împiedicat pe fratele mai mare al familiei Becali să facă un adevărat spectacol.

Giovanni Becali pleacă nervos dintr-o emisiune TV de mare succes

„Meciul Meciurilor” era emisiunea moderată de Adrian Păunescu la Antena 1, iar episodul a intrat deja în antologia scandalurilor de acest gen din România.

Aflat într-o perioadă de glorie a carierei sale, Giovanni Becali a izbucnit în timpul show-ului. Deranjat de faptul că Păunescu obișnuia să prelungească emisiunile ore bune, agentul a răbufnit în direct. Imediat după un intermezzo muzical din emisiune, Givanni Becali și-a început atacul:

„Dumneavoastră vă faceţi aici programul ca lumea şi noi stăm şi ascultăm şi nu zicem nimic. Stăm ca proştii aici. Dacă ne ţii în muzică, când mai vorbim din fotbal. Dacă ne mai ţii în muzică, eu plec. Nu sunt venit aici să mă driblezi, eu sunt plecat de 25 de ani. Vrei să te ascult pe dumneata până dimineaţa? Contaţi pe fraieri. Ăştia sunt proşti toţi, stau până când stai dumneata, până la 5. Niciunul nu spune nimic, dumneata comanzi şi ei stau“, a strigat Becali în platou.

Surprins de reacția vulcanică a lui Ioan Becali, poetul nu reușește să îi dea replica imediat. Ulterior, se repliază și încearcă să-l pună la punct pe invitatul său, însă acesta părăsește emisiunea indignat. Toți ceilalți invitați prezenți la emisiunea „Meciul meciurilor” zâmbesc pe parcursul dialogului dintre cei doi.

Jurnaliști umiliți de Becali în direct

Momentul de la Antena 1 avea să fie doar începutul unui șir considerabil de astfel de situații. După Adrian Păunescu a urmat Grigore Cartianu. Acesta a fost jignit în emisiunea „Nașul”, difuzată la acea vreme de postul B1Tv. În timpul talk-show-ului, Giovanni Becali îl atacă pe ziarist, care se afla chiar alături de el. O serie de invective la adresa lui Cartianu sunt oprite cu greu de Radu Moraru.

Un episod ceva mai dur se petrece la Sport.ro, acolo unde Giovanni Becali îl scuipă pe prezentatorul Emanuel Terzian. Evident, nu lipsesc injuriile la adresa acestuia, iar la final, Becali părăsește platoul  nu înainte de a-i arunca lavaliera în față cunoscutului jurnalist sportiv.

Giovanni Becali pleacă nervos dintr-o emisiune TV de mare succes, era o sintagmă obișnuită în trecut. Pe vremea când îi reprezenta pe cei mai importanți fotbaliști ai României, ieșirile în decor ale lui Ioan Becali erau dese și, uneori, apreciate de publicul telespectator.

În ultima vreme însă, atitudinea impresarului s-a schimbat mult, prezențele sale la tv fiind de cele mai mult ori decente.

 

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe