Zăvăleanu, gata să facă „pactul cu diavolul”! Dorin Șerdean, chemat lângă Dinamo: „Să vină cu bani, îl așteptăm cu brațele deschise” VIDEO EXCLUSIV

Robert Zanfir / 07.05.2022, 09:51
Zăvăleanu, gata să facă „pactul cu diavolul”! Dorin Șerdean, chemat lângă Dinamo: „Să vină cu bani, îl așteptăm cu brațele deschise” VIDEO EXCLUSIV

Răzvan Zăvăleanu a declarat la Playsport Live că îl așteaptă pe Dorin Șerdean să își facă datoria față de Dinamo și să aducă bani în club. Playsport a anunțat în exclusivitate că acționarul principal din Ștefan cel Mare a încercat în mai multe rânduri să discute cu administratorul judiciar.

Playsport a vorbit pe larg despre lovitura dată de Dorin Șerdean, după ce fostul președinte de la Dinamo a reușit să-l convingă pe Pablo Cortacero să-i cedeze firma Lotus Perfect Products, acționarul majoritar din cadrul SC Dinamo 1948 SA, cu o cotă de 72%.

Din noua sa postură, cea de administrator al Lotus, Dorin Șerdean și-a anunțat intenția de a comunica cu RTZ Partners SPRL, administratorul judiciar al SC Dinamo 1948 SA, societate aflată în reorganizare judiciară din vara anului trecut. Playsport a prezentat pe larg și în exclusivitate toate detaliile.

Zăvăleanu îl așteaptă pe Dorin Șerdean lângă Dinamo

Răzvan Zăvăleanu încearcă să strângă rândurile în Ștefan cel Mare. Administratorul judiciar spune că echipa nu are probleme financiare. Mai mult, acesta a dezvăluit la Playsport Livea purtat o discuție cu Iuliu Mureșan și că acesta ar putea reveni lângă echipă.

Zăvăleanu este gata să facă și un compromis care nu le va cădea bine fanilor din Ștefan cel Mare. Îl cheamă alături de echipă pe Dorin Șerdean, nimeni altul decât acționarul principal al clubului. Cu o singură condiție. Să își facă datoria și să aducă bani în conturile clubului.

„Pentru a reuși, trebuie să încerc. Dacă nu încerci, sigur nu reușești. Eu nu am încercat lucrul ăsta, am spus de câte ori am avut prilejul că eu consider că acționarii trebuie să își facă datoria față de societate în orice împrejurare, acum ar trebui să o susțină.

Din păcate, cu excepția DDB, nu avem acționari care astăzi să vină cu bani. Dacă dorește să vină cu bani, este un acționar pe care îl așteptăm cu brațele deschise”, a spus Răzvan Zăvăleanu la Playsport Live.

Despre conflictul cu Nicolae Badea

Nicolae Badea a notificat clubul, prin ACS FC Dinamo București, că nu mai pot fi utilizate, în scop comercial, stema cu cei doi câini și numele cu „FC”; În urma somației, „câinii” vor schimba și denumirea echipei în Dinamo 1948.

Zăvăleanu a vorbit despre relația pe care o are cu Nicolae Badea, cel care l-ar fi pus pe fugă pe Iuliu Mureșan, prin anunțul făcut în urmă cu ceva timp.

„Ultima mea discuție cu domnul Badea a fost una absolut amicală și principială și nu am avut nicio idee despre supărările domniei sale.

De atunci, e adevărat că nu am mai vorbit și a venit notificarea respectivă, dar nu aș putea să vă dau mai multe amănunte…”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu la Playsport Live.