Zăvăleanu le dă fanilor o nouă veste proastă: „S-a retras din cauza scandalurilor!” Ce se întâmplă cu transferurile lui Grădinaru, Moura și Vlad Morar

Robert Zanfir 16.02.2022, 18:21
Zăvăleanu le dă fanilor o nouă veste proastă: „S-a retras din cauza scandalurilor!” Ce se întâmplă cu transferurile lui Grădinaru, Moura și Vlad Morar

Răzvan Zăvăleanu a vorbit despre situația ultimelor transferuri de la Dinamo. Administratorul judiciar a anunțat și că unul dintre investitorii cu care negocia pentru a veni alături de club s-a retras.

Dinamo profită de situația dezastruoasă de la Mediaș. Roș-albii au transferat trei jucători și l-ar putea aduce și pe al patrulea. Cele două echipe vor avea meci direct, vineri, de la 19:55, iar Răzvan Grădinaru, Vlad Morar și Moura ar putea juca împotriva fostei lor echipe. Răzvan Zăvăleanu a anunțat că totul depinde de comisii, care ar putea întârzia mutările.

Zăvăleanu le dă fanilor o nouă veste proastă: „S-a retras din cauza scandalurilor!”

Administratorul judiciar de la Dinamo le dă o vestea proastă fanilor lui Dinamo. Spune că una dintre companiile cu care negocia o eventuală colaborare s-a retras din cauza scandalurilor din jurul echipei.

„Caut cu disperare persoane care vor să investească la Dinamo. Suntem în continuare în due diligence (n.r. – audit financiar) cu o companie, nu s-a închis colaborarea. Dar scandalurile din jurul echipei ne afectează. Era vorba de două companii, dar una s-a retras.

Dinamo are nevoie de un investitor. Trebuie să te asiguri că, la un moment dat, vei putea să dai și banii prevăzuți în planul de reorganizare. Astăzi, o societate fotbalistică în România care se bazează în principal pe drepturile de televiziune poate să facă față cu greu cheltuielilor curente. De asta ne agităm foarte tare să facem rost de un investitor, care să achite acele sume.

Sunt de acord cu reținerea unei părți din drepturile TV pentru garantarea salariilor. La începutul fiecărui sezon, aș solicita echipelor să prezinte și să garanteze partea salarială pentru sezon. Ar trebui măcar procentual. Dacă eu am buget de 10 milioane de euro, atunci drepturile TV se vor reține în procent mai mare. Dacă am buget un milion, e procent mai mic. După mine, s-ar putea reține întreaga sumă pentru salarii”, a spus Zăvăleanu la Digi Sport.

Ce se întâmplă cu transferurile lui Grădinaru, Moura și Vlad Morar

Dinamo a transferat la pachet de la Mediaș, în ciuda mesajului de solidaritate transmis de suporteri față de Gaz Metan.

Pentru Flavius Stoican urmează momentul adevărului, după remiza dramatică obținută la Arad, 0-0 cu UTA.

Administratorul judiciar al lui Dinamo a vorbit și despre situația lui Irobiso, care s-a putea alătura lotului celor trei.

„Au fost aduși trei jucători de la Gaz Metan. Grădinaru, Moura și Vlad Morar. Irobiso nu a primit acord de reziliere cu clubul.

Azi jucătorii au intrat în Comisie. Trebuie să confirme comisia că jucătorii au devenit liberi și pot activa la un alt club. Din câte știu, s-au antrenat destul de puțin în ultima perioadă și depinde doar de Flavius Stoican.

Jucătorii nu au fost aduși cu acord de transfer. Teoretic, Comisia nu ar putea spune nimic, dar nu se poate ști. Este o fază scrisă, deci nu presupune prezența jucătorilor. Comisia are și posibilitatea de a amâna decizia.

Între noi fie vorba, de câte ori intra Grădinaru împotriva noastră, de atâtea ori mi-era teamă. Este un jucător imprevizibil și mă bucur că va juca în tricoul nostru.

În economia situației este un lucru important pentru Dinamo (criza de la Mediaș – n.r.), dar aceasta echipă (Dinamo – n.r.) trebuie să tragă ca să se ridice peste locurile de baraj. Dacă vă uitați la câte jocuri sunt…

Nu mai aducem jucători, nu mai e loc pe listă. Dacă va reuși și Irobiso să rezilieze contractul, e un jucător interesant pentru noi”, a  mai declarat Răzvan Zăvăleanu.

Zăvăleanu: Iuliu Mureșan a vrut să plece!

Iuliu Mureșan a fost la un pas de a fi înlăturat de la Dinamo, după cum Playsport a anunțat în exclusivitate. Administratorul special a scăpat de furia fanilor, care au preferat să protejeze echipa de noi scandaluri, în ciuda rezultatului rușinos cu Universitatea Craiova.

„Domnul Mureșan a vrut să plece, dar probabil l-a mai încurajat rezultatul ăsta de la UTA și jocul foarte dedicat al echipei”, a spus administratorul judiciar.

Dinamo – Gaz Metan Mediaș, partidă care contează pentru etapa a 27-a din Liga 1, este programată vineri, 18 februarie, de la 19:55.