Alertă la Australian Open 2021 după ce o jucătoare s-a infectat cu Covid-19 în timpul carantinei

Catinca Giosanu 22.01.2021, 09:07
Alertă la Australian Open 2021 după ce o jucătoare s-a infectat cu Covid-19 în timpul carantinei

Este alertă la Australian Open 2021! Oficialii din Australia au sporit măsurile impuse după ce o jucătoare s-a infectat cu Covid-19 în timpul carantinei. Care este starea de sănătate a sportivei contagiate?

Alertă la Australian Open 2021

Jucătoarea de tenis, Paula Badosa, a fost testată pozitiv cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2 în timp ce se afla în carantină.

Până acum, alți patru jucători au fost depistați pozitiv, însă numele lor nu a fost încă divulgat.

Spanioloaica a intrat în carantină la scurt timp după ce a ajuns în Australia. Și asta, pentru că s-a numărat printre pasagerii proveniţi din zborurile charter care au
dat rezultate pozitive.

La fel ca ei, alți 71 de jucători obligaţi să stea în izolare în camera lor de hotel din Melbourne înainte de participarea la turneul Australian Open. Din păcate, ei nu au voie să se antreneze pe terenul de tenis din cauza că au fost contacți direcți.

Badosa: „Mă simt rău și am simptome”

Paula Badosa a devenit prima jucătoare care confirmă infectarea cu virusul din China la Melbourne. Ea nu este asimptomatică.

Sportiva a anunțat, joi, că prezintă anumite specifice virusului și că se simte destul de rău. În plus, ea a spus că a fost mutată la un alt hotel, unde va fi atent monitorizată.

Am o veste proastă. După cum ştiţi, de când am venit la Melbourne am rămas în izolare în cameră. Astăzi, în a şaptea zi de carantină am primit un rezultat pozitiv la testul Covid-19. Nu mă simt bine şi am unele simptome, dar voi încerca să mă fac bine cât mai curând posibil ascultându-i pe medici. Am fost dusă la alt hotel, unde voi rămâne în izolare şi voi fi monitorizată. Vă mulţumesc pentru susţinere. Vom reveni mai puternici”, a mărturisit Badosa, într-o postare pe contul său de Twitter.

Paula Badosa a anunțat că a fost infectată cu coronavirus
Paula Badosa a anunțat că s-a infectat în timpul carantinei / Sursa Foto: Twitter

Cine este jucătoarea s-a infectat cu Covid-19 în timpul carantinei

Paula Badosa are 23 de ani și este jucătoare de tenis din Spania.

De-a lungul carierei sale, ea a câștigat titlul de simplu pentru fete al Openului Francez din 2015, învingând-o pe Anna Kalinskaya în finală.

În prezent, ea ocupă locul în clasamentul WTA.

Jucătoarea este în carantină la un hotel din Melbourne în perspectiva primului turneu de grand slam al anului.

Urmăriți Playsport.ro și pe