Imagini incredibile! Cum e îmbrăcată Sorana Cîrstea la ”antrenamentele” din camera de hotel în care e izolată!

Catinca Giosanu 21.01.2021, 14:41
Imagini incredibile! Cum e îmbrăcată Sorana Cîrstea la ”antrenamentele” din camera de hotel în care e izolată!

Primele imagini cu Sorana Cîrstea izolată în camera de hotel din Melbourne au făcut furori pe internet! Cum e îmbrăcată Sorana Cîrstea la ”antrenamentele” din camera de hotel în care e izolată?

Sorana Cîrstea, la ”antrenamentele” din camera de hotel în care e izolată

Sorana Cîrstea a fost izolată în camera de hotel din Melbourne imediat după ce a ajuns în Australia. Și asta, din cauză că în avioanele care i-au transportat pe sportivi s-au aflat mai multe persoane infectate.

În momentul de față, jucătoarea de tenis din România se află într-o situație neverosimilă. La doar două săptămâni și jumătate distanță de Australian Open, sportiva este nevoită să se antreneze în camera de hotel. Menționăm faptul că acest tip de antrenament nu are nimic în comun cu sportul de performanță!

Mai mult, românca nu se poate pregăti nici măcar într-un echipament adecvat. Și asta, pentru că nu și-a mai putut recupera lucrurile personale. Prin urmare, ea este nevoită să se antreneze în haine care o incomodează.

Sorana Cîrstea la antrenamentele din camera de hotel / Sursa Foto: Instagram
Sorana Cîrstea la antrenamentele din camera de hotel / Sursa Foto: Instagram

Sorana Cîrstea, izolată în camera de hotel fără haine și vitamine

Adrian Cruciat, antrenorul Soranei Cîrstea, este profund dezamăgit de carantina strictă în care se află echipa sportivei din România la Melbourne. Numărul 72 în ierarhia mondială a rămas fără haine și vitamine.

O problemă importantă este reprezentată de faptul că o geantă cu haine şi vitamine a Soranei a rămas în camera preparatorului fizic, Teo Cercel, iar sportiva nu poate intra în posesia ei.

Chiar avem o mare problemă. În momentul în care ne-am cazat, nu știam că pe zborul nostru a fost un caz pozitiv și, pur și simplu, una din gențile cu echipament a rămas la Teo Cercel, preparatorul fizic al Soranei. Urma ca a doua zi, când ne vedeam la antrenament, să-i predăm echipamentul care trebuie să stea la ea, plus vitaminele, hainele”, a explicat Adrian Cruciat.

Cu toate că antrenorul se află în același hotel, organizatorii refuză să îi predea geanta Soranei.

Ziua a 5-a în izolare, sau poate a 6-a. Am pierdut noțiunea timpului. Îmi exersez loviturile chip-and-charge.”, a scris Sorana Cîrstea pe contul ei de Instagram.

Urmăriți Playsport.ro și pe