Ape tulburi la Barcelona. Koeman, criticat dur de un „greu”

Dragos Stefanescu 04.09.2021, 21:07
Ape tulburi la Barcelona. Koeman, criticat dur de un „greu”

În încercarea de a diminua din cheltuielile cu salariile, Barcelona s-a despărțit în această vară de mai mulți jucători. Unul dintre jucătorii împrumutați de catalani în această perioadă l-a criticat dur pe Ronald Koeman.

Ronald Koeman, criticat dur de Pjanic

După plecarea lui Leo Messi, Barcelona a încercat să reducă cât mai mult masa salarială. Unul dintre jucătorii pe care catalanii au dorit să-l vândă este Miralem Pjanic. Bosniacul a fost până la urmă împrumutat pentru un an la Beșiktaș Istanbul. Pijanic fusese cumpărat anul trecut de Barcelona de la Juventus pentru suma de 60 de milioane de euro. În ciuda faptului că a venit pe ”Camp Nou” ca o mare vedetă, bosniacul nu a vut prea multe șanse să-și arate valoarea la gruparea catalană.

După ce a semnat contractul cu Beșiktaș, bosniacul a făcut câteva acuze dure la adresa antrenorului Ronald Koeman. Pijanic îl acuză pe antrenorul olandez de faptul că nu i-a acordat nicio șansă încă de la început.

Nu știu ce a vrut Koeman de la mine. Între februarie și mai nu am jucat aproape deloc. Am fost dezamăgit. Puteam să spun că am trei ani de contract și nu-mi pasă, dar nu sunt așa. Sunt un jucător care poate accepta orice, dar aș fi vrut să mi se spună față în față, nu să ne prefacem că nimic nu s-a întâmplat și eu am 15 ani.

A fost împotriva mea de la început. Când am venit la Barcelona, știam că e o perioadă dificilă. Situația mea a fost complicată de la început. M-am antrenat singur o perioadă din cauza Covid-19, iar antrenorul n-a venit să vorbească deloc despre ce vrea de la mine, despre echipă, nimic”, a declarat Miralem Pjanic pentru Marca.

Ronald Koeman, atitudine lipsită de respect față de jucători

Nemulțumirile față de antrenorul Ronald Koeman au fost povestite de Miralem Pjanic fără a ține cont de faptul că va trebui să se întoarcă la Barcelona anul viitor. Bosniacul a dezvăluit faptul că tehnicianul olandez nu acorda respectul cuvenit fotbaliștilor care nu evoluau des la prima echipă.

A fost o lipsă de respect față de jucătorii care nu evoluau, deși se antrenau foarte bine. Antrenorul nu era acolo să-i vadă! Prima dată când văd așa ceva! Cum să fii motivat ca jucător să arăți ce poți la antrenamente, când antrenorul nu e acolo? Un lucru incredibil de urât, lipsă mare de respect pentru cei care nu jucau. Știam că trebuie să găsesc o soluție dacă el va continua la Barcelona.

Trebuie să fii puternic. Au fost momente în care mă încălzeam 45 de minute și nu eram folosit. Puteam să reacționez urât față de el, dar l-am respectat mereu. Poate voia ceva diferit de la mine. Allegri, Sarri, Luis Enrique, Spalletti, toți au vrut lucruri diferite, dar au comunicat cu mine. El e un antrenor foarte, foarte ciudat”, a spus Pjanic.

Urmăriți Playsport.ro și pe