Avertisment pentru Răzvan Burleanu: „Dacă îl va rata și pe Boloni, va fi catastrofal! O mare problemă”

Robert Zanfir / 14.01.2022, 18:34
Avertisment pentru Răzvan Burleanu: „Dacă îl va rata și pe Boloni, va fi catastrofal! O mare problemă”

Valeriu Iftime este convins că FRF nu a închis negocierile cu Ladislau Boloni. Omul de afaceri lansează un avertisment pentru Răzvan Burleanu: ar fi o mare problemă dacă îl va rata și pe fostul mare jucător al Stelei.

Țara arde și baba se piaptănă. Răzvan Burleanu a pleca în Arabia Saudită, în mijlocul negocierilor cu Ladislau Boloni. Totuși, soluția numirii tehnicianului a revenit puternic în actualitate. Oameni din FRF anunță că a fost demarată runda 4 de negocieri.

Avertisment pentru Răzvan Burleanu: „Dacă îl va rata și pe Boloni, va fi catastrofal! O mare problemă”

Ladislau Boloni a fost la Tărgu Mureș, unde a participat la funeraliile unui fost coleg și prieten. A lansat un mesaj către suporterii naționalei, apoi a revenit la București.

Potrivit ultimelor informații, Boloni va participa la noi negocieri cu reprezentanții FRF. În cazul în care și acestea vor fi blocate, atunci Răzvan Burleanu va accesa soluțiile Edi Iordănescu și Adi Mutu.

În acest context, Valeriu Iftime lansează un avertisment. Va fi catastrofal, dacă va fi ratat Boloni, crede patronul celor de la Botoșani.

„Nu știu exact dacă a semnat sau nu Boloni. Dacă nu a spus încă NU Boloni, e o negociere. Cu Boloni e mai complicat puțin. Cred că mai supărată e presa și noi care citim toate informațiile.

Eu nu cred că e atât de mare forfota acolo. Este o negociere, Boloni e în România. Trebuie să fim foarte atenți. Dacă și Boloni refuză, ar fi o problemă mare.

Federația nu face decât să aștepte un răspuns. Dacă Boloni vine la națională, e un succes remarcabil. Dacă nu va veni, va fi un eșec catastrofal.

Fotbalul e mult mai complicat acum, ca fenomen. Din păcate, suntem din ce în ce mai jos”, a declarat Valeriu Iftime la Digi Sport.

FRF are un plan de rezervă la negocierile cu Boloni

Andrei Vochin a avansat ideea unui plan de rezervă pe care l-ar avea FRF, în cazul în care negocierile cu Ladislau Boloni se vor bloca definitiv. Consilierul lui Răzvan Burleanu a amintit de cazul lui Anghel Iordănescu, care a fost numit după plecarea lui Victor Pițurcă.

„Dacă Boloni refuză cred că există un plan. Mă bazez pe tot ce s-a întâmplat pana acum la FRF, mereu a fost o variantă care a acoperit criza de timp. Dacă cel ales nu răspundea «prezent» era mereu o variantă care era accesibilă.

Când a plecat Piţurca era o criză de timp… era mare… şi soluţia care era acoperitoare era Anghel Iordănescu.

Atunci am avut o discuţie cu Iordănescu şi el a fost foarte fair şi a zis că nu se bagă. După ne-a zis «dacă nu găsiţi, atunci vin eu şi mă pun pe bancă». Ăla e un plan de rezervă discutat, pus la cale”, a declarat Vochin pentru TelekomSport.