Bal la Mondial! Rapid, FCBS și Farul, OUT din Cupă! Dinamo poate ajunge pe mâna suporterilor! Comentăm cu voi, la Playsport LIVE!

Sorin Chiriac 09.12.2022, 17:25

Astăzi încep meciuri cu adevărat grandioase de la Cupa Mondială din Qatar 2022! Avem sfertfinalistele din Cupa României, debutează etapa a 20-a și așteptăm un verdict final în cazul acțiunilor de la Dinamo! Se anunță o ediție tare a emisiunii Playsport LIVE!

Începe balul la Mondial!

”Sferturile” de finală debutează cu super înfruntarea dintre spectaculoasa Brazilie și vicecampioana mondială, Croația, cu începere de la orele 17:00. De la 21:00 intră în scenă Leo Messi și argentinienii lui, care dau piept cu ”Portocala mecanică”, Olanda, care a făcut show în faza optimilor de finală. Mâine, echipa momentului, Portugalia, cu sau fără Cristiano Ronaldo din primul minut, înfruntă surpriza Maroc, echipa care a trimis prematur Spania acasă, iar ultimul meci din ”sferturi” este și cel mai echilibrat. Se joacă Anglia – Franța, o partidă pentru care prețul biletelor a sărit în aer încă de acum două zile!

Iată Programul Complet al ”sferturilor”:

  1. Croația – Brazilia (azi, 17:00)
  2. Olanda – Argentina (azi, 21:00)
  3. Maroc – Portugalia (mâine, 17:00)
  4. Anglia – Franța (mâine, 21:00).

Transmisiune LIVE din Qatar!

În această seară vom avea, la Playsport LIVE, transmisie în DIRECT de la fața locului. Trimisiul special al Playsport.ro la Campionatul Mondial, jurnalistul Justin Gafiuc, ne va ține la curent cu tot ce mișcă în Qatar Colegul nostru va relata toate evenimentele, știrile și reacțiile la cald, de dinaintea și de la finalul partidelor. Așa cum v-am obișnuit, el va încerca să răspundă și întrebărilor voastre, privitorilor noștri! La fel ca și în edițiile trecute, diseară vom merge la Doha, pentru a lua pulsul străzii și al suporterilor de la această Cupă Mondială, care devine din ce în ce mai atractivă.

Echipele calificate în sferturile de finală ale Cupei României

Aseară s-au aflat toate echipele calificate în sferturile de finală ale Cupei României. Cele 8 formații care se vor lupta în fazele eliminatorii s-au ales deja cu sume consistente de bani din partea Federației Române de Fotbal. Tabloul complet pentru sferturile de finală ale Cupei României a fost stabilit, joi, 8 decembrie, odată cu încheierea ultimelor trei meciuri din faza grupelor.

CS Mioveni – UTA Arad 0-3, FC Botoșani – FCSB 0-2 și Oțelul Galați – Gloria Buzău 0-2 au fost duelurile careu au tranșat soarta calificării din Grupa B. În urma rezultatelor înregistrate, doar două norocoase au obținut calificarea în fazele eliminatorii, UTA Arad, de pe prima poziție, cu 7 puncte, plus CS Mioveni, care a terminat pe poziția secundă, cu 6 puncte.

Duelurile din sferturile Cupei României:

  • Sepsi – CS Mioveni
  • CFR Cluj – FC Argeș
  • Hermannstadt – ‘U’ Cluj
  • UTA Arad – U Craiova 1948

Calificarea în fazele eliminatorii a venit la pachet și cu sume consistente de bani pentru cluburi. În acest sezon, FRF a stabilit un barem de premiere similar celui din cupele europene. Mai precis, grupările au primit câte 4.000 de euro pentru fiecare punct adunat în faza grupelor.

Comentăm alături de voi, suporterii, în DIRECT, la Playsport LIVE!

Jurnaliștii Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu vor fi, ca de obicei, în formă maximă și vor veni cu ultimele noutăți de la Campionatul Mondial din Qatar, dar și din fotbalul românesc. Așa cum v-am obișnuit deja, voi, cei care ne priviți, sunteți parte importantă a emisiunii Playsport LIVE! Vom intra în legătură directă cu voi, vă vom citi mesajele și  vom comenta împreună rezulatele din Cupa României, meciurile din etapa 20 a Superligii, care debutează astăzi, dar și verdictul final în cazul acțiunilor de la Dinmao!

Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube: https://bit.ly/3KzyUKl.

Urmăriți Playsport.ro și pe