Best of Dinamo 7/9. Playsport vă prezintă retrospectiva primului sezon al emisiunii dedicate tuturor dinamoviștilor

Bădulescu Silvian 22.12.2022, 18:59

Primul sezon al emisiunii Dinamo 7/9 s-a încheiat. Joi, 22 decembrie, Playsport.ro prezintă, de la intervalul deja cunoscut tuturor dinamoviștilor, o retrospectivă pentru prima parte a emisiunii. Până în acest moment, cu Cătălin Mureșanu moderator și Silvian Bădulescu invitat constant, emisiunea a strâns nouă episoade.

În acest interval, pe scaunul din stânga moderatorului s-au aflat, pe rând, foste glorii din „Ștefan cel Mare”, oameni importanți pentru prezentul echipei sau diverse personalități din afara dreptunghiului verde.

Dinamo 7/9, o emisiune pentru toți susținătorii alb-roșiilor

Primul episod al emisiunii Dinamo 7/9 a fost rulat pe 20 octombrie. De atunci, sub formă live, pe paginile de YouTube sau Facebook ale Playsport.ro, în fiecare joi, de la 7 PM la 9 PM, s-au strâns, în total, nouă episoade.

Joi, 22 decembrie, sub formă de Best Of, Playsport.ro prezintă o avancronică a primului sezon al emisiunii.

În plus, venim cu o veste bună pentru toți susținătorii formației din „Ștefan cel Mare”: emisiune continuă și în 2023. Astfel, din prima parte a lunii ianuarie, Cătălin Mureșanu și Silvian Bădulescu revin pe ecranele dumneavoastră. Bineînțeles, cu câte cel puțin un invitat în fiecare săptămână.

Nume importante din istoria lui Dinamo, pe scaunul din stânga lui Cătălin Mureșanu

Formatul emisiunii deja îl cunoașteți și va rămâne același. În prima parte, ca și până acum, Cătălin Mureșanu va avea un invitat. În schimbul de la pauză, ca și până acum, pe ecrane va rula un interviu video cu un personaj al SC Dinamo 1948 SA sau CS Dinamo.

În această pauză s-au aflat, până acum, Ali Zein, handbalist venit de la Barcelona sau antrenorul „dulăilor”, Xavi Pascual.

Evident, din acest interval nu puteau lipsi jucătorii lui Ovidiu Burcă. Astfel, Playsport.ro a realizat interviuri cu Alex Pop, golgeterul divizonarei secunde, Gabriel Moura, Răzvan Patriche sau Iulian Roșu, jucătorul lunii noiembrie la Dinamo.

În a doua parte, alături de Silvian Bădulescu, vom citi și vom discuta, în continuare, comentariile dumneavoastră de pe social media.

Până în acest moment, invitați la Dinamo 7/9 au fost Cristi Hîldan, fratele „Unicului Căpitan”, Răzvan Zăvăleanu, Daniel Șendre, Ionel Dănciulescu, Vlad Iacob, Cătălin Alexandru, Ovidiu Burcă, Eduard Galan, Marius Niculae, Florentin Petre, Ousmane N’Doye și Mihnea Ionescu.

Urmăriți Playsport.ro și pe