Ce a ajuns să facă Rică Răducanu pentru a mai câștiga un ban în plus: „Nu mi-e rușine, că nu fur. Merg unde mă vor oamenii”- EXCLUSIV

Mihai Rosoiu / 29.08.2021, 07:40

Unul dintre fiii teribili ai fotbalului românesc se confruntă cu mari probleme de sănătate. Dacă vă întrebați ce a ajuns să facă Rică Răducanu pentru a mai câștiga un bani în plus, ei bine răspunsul ni-l oferă chiar marele „Tamango”. Fostul portar al echipei naționale de fotbal încearcă și reușește să asigure traiul familiei fără probleme. Numai că pentru un venit suplimentar, Rică Răducanu apelează și la șarmul său incontestabil.

Nevoia și problemele l-au obligat pe Rică Răducanu să facă totul pentru a câștiga un ban în plus

Într-un interviu pe care ni l-a acordat în urmă cu ceva vreme, Rică Răducanu admitea că veniturile sale nu sunt foarte mari. Sănătatea precară a soției, dar și a lui înseamnă cheltuieli substanțiale. Cum pensia lui Rică Răducanu este foarte mică, fostul internațional trebuie să să-și suplimenteze veniturile.

Așa că Necula acceptă invitațiile românilor de a participa la evenimentele fericite din viața lor. Cu un simț al umorului foarte dezvoltat, acesta merge la evenimente private de pe urma cărora își poate mări puțin veniturile actuale:

O rușine este să nu muncești și întinzi mana. Eu duc acolo unde oamenii vor, unde simt apreciat. Da tată, sunt plătit pentru munca mea, nu este nicio rușine în asta. Eu nu plâng la nimeni, nu aștept de la nimeni, nimic. Nu spun eu am fost mare și tare și merit recompensat. Eu pun osul la treabă, nu dau în lături. supară rău picioarele, dar cât mai pot merg câștig un ban, duc”, a declarat Rică Răducanu, în exclusivitate, pentru playsport.ro.

Rică Răducanu, vedetă la evenimente petrecute la malul mării

Așa cum PlaySport a anunțat în urmă cu câteva luni, Rică Răducanu și-a petrecut vara la malul mării. Fiind asociat cu un apropiat la o terasă de pe litoral, fostul portar al Rapidului a fost un adevărat punct de atracție pentru clienții locației din Neptun. Mai mult, Rică Răducanu este invitat la evenimentele organizate de patronii resorturilor din Constanța.

Acolo, Rică Răducanu reușește să destindă atmosfera cu glumele sale și cu tonusul pozitiv pe care-l emană. Fotografii, povești din tinerețea sa, acestea sunt ingredientele la care fostul mare portar român apelează. Iar oamenii sunt foarte fericiți să petreacă în compania unei legende a sportului românesc.

Rică Răducanu, pe numele său adevărat Răducanu Necula (n. 10 mai 1946, Vlădeni, Județul Ialomița), este un fost fotbalist român, portar, care a jucat în echipa națională de fotbal a României la Campionatul Mondial de Fotbal 1970 din Mexic, performanță pentru care a fost decorat în martie 2008 cu Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a.