Ce ascunde Djokovic? La zeci de mii de km distanță de Australia, fratele lui Nole a ridicat multe semne de întrebare

Bordei Radu 10.01.2022, 17:30
Ce ascunde Djokovic? La zeci de mii de km distanță de Australia, fratele lui Nole a ridicat multe semne de întrebare

Fratele lui Nole pune și el paie pe foc, în scandalul momentului, în sport și nu numai. Povestea participării liderului mondial la Australian Open se transformă într-un scenariu de film spectaculos. Djokovic a primit o scutire din partea organizatorilor de la Australian Open, dar guvernul i-a dat interdicție.

Sportivul a câștigat în instanță dar tot nu se știe dacă va mai ajunge să joace pe arena Rod Laver. Asta pentru că guvernul lucrează la retragrarea vizei sârbului. Asta ar însemna deportarea automată și o interdicție pe 3 ani. Apărarea sârbului scârțâie și ea, după ultimele informații apărute.

Fratele lui Nole ridică noi semne de întrebare în privința testului PCR prezentat de liderul mondial. Care a fost reacția lui Djordje

Motivul pentru care Novak Djokovic a primit derogarea de a participa, deși nu este vaccinat, o reprezintă faptul că sârbul s-ar fi infectat pe 16 decembrie. Cel puțin așa arată testul PCR prezentat de marele campion. Cu toate acestea, există multe imagini care îl arată pe Nole participând la mai multe evenimente, în aceea perioadă. Asta deși ar fi trebuit să fie în izolare. Aceasta a fost una din întrebările adresate familiei lui Djokovic, care a organizat o conferință de presă. Răspunsul lui Djordje Djokovic a surprins pe toată lumea.

Conferința de presă se încheie aici, vă mulțumim pentru atenție, a declarat acesta și a întrerupt declarațiile de presă

Acum presa se întreabă dacă familia campionului are cu adevărat ceva de ascuns. Între timp, Novak Djokovic s-a putut antrena și el, în sfârșit.

Mesajul lui Nole către fani. Campionul a revenit pe teren și speră să ajungă să joace la Australian Open

Liderul mondial în tenis și cel mai bun sportiv din lume, în 2020, a putut să se antreneze pe arena pe care a cunoscut atâta succes. Nole a cucerit 9 titluri la Australian Open și visează să poată să îl ia și pe al 10-lea. Asta dacă îi vor permite autoritățile australiene.

Sunt mulțumit și recunoscător că judecătorul a invalidat anularea vizei mele. În ciuda a tot ce s-a întâmplat, vreau să rămân și să încerc să concurez la Australian Open. Rămân concentrat pe acest lucru. Am zburat aici pentru a juca într-unul din cele mai importante evenimente pe care le jucăm în fața unor fani minunați, a scris Novak Djokovic pe Twitter

Dacă Rafael Nadal a criticat modul în care s-a comportat Nole, în schimb un alt mare tenimen îl susține pe sârb. Este vorba de campionul britanic Andy Murray.

Sper ca Novak să fie ok. Îl cunosc bine și am avut întotdeauna o relație bună cu el. Chiar sper să fie în regulă. Al doilea lucru pe care-l voi spune desre acest caz este că tenisul nu arată deloc bine acum. E foarte rău ce se petrece, a spus Andy Murray