Cine i-a despărțit, de fapt, pe Shakira și Pique. Noi detalii picante ies la suprafață

Ștefănescu Dragoș / 26.06.2022, 11:47
Cine i-a despărțit, de fapt, pe Shakira și Pique. Noi detalii picante ies la suprafață

Despărțirea neașteptată dintre Gerard Pique și cântăreața Shakira a ținut capul de afiș al presei internaționale în ultimele săptămâni. În fiecare zi apar noi detalii din culisele relației dintre cei doi. Conform ultimelor zvonuri, prietenii lui Pique ar fi jucat un rol important în această despărțire.

Între timp, s-a aflat că Shakira trăiește un coșmar.

Motivul din spatele despărțirii dintre Pique și Shakira

Gerard Pique (35 de ani) și cântăreața columbiană Shakira (45 de ani) au anunțat în urmă cu ceva timp  că se despart. Vestea a venit ca un trăsnet pentru fanii celor doi. Fotbalistul Barcelonei și Shakira formau un cuplu de 12 ani. Ei au împreună doi copii. Se pare că decizia separării a fost luată de către cântăreața columbiană în urma infidelității lui Pique.

De la anunțul oficial al despărțirii celor doi au apărut zilnic noi detalii picante din culisele relației acestora. Recent, în cadrul emisiunii ”Ya es midday” a fost dezvăluită porecla primită de Shakira din partea prietenilor lui Pique. Aceștia o numau ”La Patrona”, în traducere ”patroana” sau ”șefa”.

Jurnaliștii de la Marca susțin că prietenii lui Gerard Pique nu au fost niciodată apropiați de Shakira. Mai mult, aceștia nu erau de acord cu relația dintre cei doi, din cauza caracterului cântăreței.

Shakira a decis să se mute din Barcelona. Cântăreața a apelat la poliție pentru a scăpa de fanii insistenți

După despărțirea de Pique, Shakira a avut parte de câteva incidente neplăcute.

Potrivit The News, cântăreața columbiană a primit numeroase scrisori din partea unor bărbați care îi fac avansuri și vor să o scoată în oraș. De asemenea, ea s-ar fi plâns poliției din Barcelona că a fost urmărită în zona propriei locuințe. Mai mult, în fața casei artistei au fost scrise mai multe mesaje: „Te iubesc, femeie drăguță!”, „Vin după tine, iubirea mea” sau „Sunt gata să mă căsătoresc cu tine chiar acum și te susțin”.

Sătulă de tot acest scandal izbucnit în jurul său, Shakira vrea să facă câteva schimbări majore. Astfel, ea a decis să se mute din Barcelona în perioada următoare. Artista ar urma să locuiască de acum înainte în SUA, la Miami, unde deține o vilă de lux în valoare de circa 16 milioane de euro.

Se pare că Gerard Pique a fost extrem de deranjat de faptul că Shakira intenționează să plece la Miami alături de cei doi copii ai săi, Milan și Sasha. Fotbalistul ar vrea să se mute și el în SUA, pentru a fi cât mai aproape de cei mici. Totuși, planul lui Pique va fi zădărnicit după ce Barcelona va începe pregătirile pentru noul sezon.