Continuă amenințările la adresa jucătorilor lui Dusan Uhrin jr. Un nou banner pe gardurile stadionului din „Ștefan cel Mare”. „Ori la bal, ori la spital!”

Bădulescu Silvian / 28.05.2022, 14:46
Continuă amenințările la adresa jucătorilor lui Dusan Uhrin jr. Un nou banner pe gardurile stadionului din „Ștefan cel Mare”. „Ori la bal, ori la spital!”
  • A mai rămas o zi până la disputarea returului barajului de retrogradare/promovare în Liga 1, iar pentru Dinamo, această partidă este egală cu istoria. În cursul zilei de vineri, 27 mai, în interiorul stadionului „Dinamo” a apărut un banner, pe gardurile unde stă de obicei Peluza SUD Dinamo, cu o amenințare directă către jucătorii lui Dusan Uhrin jr.;
  • Ulterior, la câteva ore de la momentul respectiv, pe gardurile ce delimitează Peluza „Cătălin Hîldan” de pista de alergare, un nou mesaj îndreptat către jucătorii în alb-roșu a apărut. Astfel, presiunea pe umerii jucătorilor din „Groapă” este și mai mare;

„Ori la bal, ori la spital!”

Vineri, 27 mai, pe gardurile bătrânului stadion din „Groapă” a apărut un banner cu amenințări direcționate către fotbaliștii lui Dusan Uhrin jr. Imediat, pe social media, fotografia a fost distribuită și, ulterior, site-urile de presă au preluat mesajul șocant adresat „câinilor”.

Cu un handicap de 2 goluri în urma partidei tur de pe „Cluj Arena”, formația din „Ștefan cel Mare” este la 90 de minute de prima retrogradare din istorie.

În acest sens, în ultimele zile, mulți oameni s-au mobilizat pentru a oferi prime spectaculoase jucătorilor lui Dinamo în speranța salvării de la Liga a 2-a, după cum Playsport.ro a anunțat în exclusivitate.

Totuși, în sens opus, presiunea și, bineînțeles, refuzul de a concepe o retrogradare, implicit o rușine, nu este de conceput pentru anumiți suporteri dinamoviști.

Vineri, pe unul din gardurile unde stă de obicei Peluza SUD Dinamo a apărut un banner cu mesajele „Vă dezbrăcăm, sărim din peluză,/ 3-0 fără nicio scuză!” și „B=Bătaie!”. Din informațiile Playsport.ro, banner-ul nu a fost afișat de către cei de la Peluza SUD.

Ulterior, la doar câteva ore, în partea opusă a arenei din „Groapă”, mai exact pe gardurile din zona unde se așează de obicei Peluza „Cătălin Hîldan”, a apărut un nou mesaj care nu lasă loc de interpretări: „După fluierul final/ Ori la bal, ori la spital!”.

Mesaj Dinamo
*Mesajul afișat pe unul dintre gardurile zonei unde stă de obicei Peluza „Cătălin Hîldan”/ Sursă foto: Fotografii din Peluză

Casa închisă și 100.000 de euro pentru a evita prima retrogradare din istorie

Din 1948 și până în prezent, Dinamo este singura echipă de fotbal din România care a jucat doar în prima ligă. Totuși, situația din această stagiunea i-a adus pe „câini” într-o poziție foarte dificilă. Totuși, oamenii s-au mobilizat iar, la doar câteva zile după ce au fost puse în vânzare biletele pentru returul cu „U”, meciul a devenit sold-out.

Astfel, după ani buni, Dinamo va juca în „Ștefan cel Mare” cu casa închisă. Peste 13.000 de bilete au fost vândute, iar Jandarmeria Română își va lua măsuri speciale pentru acest joc.

Acest lucru a fost decis ca o măsură de precauție în cazul unui rezultat defavorabil echipei din „Ștefan cel Mare” și a unei eventuale răzbunări a suporterilor dinamoviști pe jucătorii lui Dusan Uhrin jr. dacă aceștia nu vor întoarce soarta rezultatului din tur.

De asemenea, jucătorii lui Dinamo au promisă o primă de 75.000 de euro pentru evitarea retrogradării, la care se vor adăuga banii obținuți din biletele virtuale puse la dispoziție pe bilete.ro pentru partida cu „frații” de la Cluj. Astfel, super-prima ar fi undeva în jurul a 100.000 de euro.

Mai mult, după cum Playsport.ro a anunțat în exclusivitate, la inițiativa conducerii din „Ștefan cel Mare”, glorii ale clubului fondat în 1948 au fost vineri, 27 mai, la Săftica pentru a vorbi cu fotbaliștii dinamoviști înaintea returului cu Universitatea Cluj.