CSA Steaua blochează accesul FCSB în Ghencea! Care e planul conducerii steliste

Olteanu Ștefan 25.04.2022, 19:38
CSA Steaua blochează accesul FCSB în Ghencea! Care e planul conducerii steliste

CSA Steaua susține că a găsit calea legală pentru a bloca accesul FCSB în Ghencea. Formația finanțată de Gigi Becali are în plan să joace derby-ul cu CFR Cluj din ultima rundă a play-off-ului pe arena Stelei. Insă, așa cum era de așteptat, reacția venită dinspre Clubul Armatei nu a fost una pozitivă.

„Sunt argumente solide! Nu poți da curs solicitării”. CSA Steaua blochează accesul FCSB în Ghencea

FCSB urmează să facă o solicitare oficială pentru a juca în Ghencea derby-ul cu CFR Cluj din ultima etapă a play-off-ului, însă CSA Steaua a venit cu o reacție de ultimă oră și susține că a găsit calea de a bloca echipa lui Gigi Becali din drumul către arena lor.

Derby-ul FCSB – CFR Cluj e programat în weekend-ul 21-22 mai și s-ar putea disputa cu titlul pe masă. Cum Arena Națională este închisă în acea perioadă, din cauza unui concert ce va avea loc la începutul lunii iunie, cei de la FCSB au fost nevoiți să se reorienteze în privința stadionului. Astfel, și-au îndreptat din nou atenția către Ghencea. CSA Steaua își va termina toate meciurile până la data de 21 mai, iar echipa de rugby din cadrul clubului va avea meci în deplasare. În acest context, Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB va face un demers oficial pentru a juca în Ghencea.

Având în vedere contextul dat, managerul general al lui FCSB era în proporții mari convins că solicitarea va fi acceptată.

Totuși, cei de la CSA Steaua au venit cu o nouă reacție în tot acest scandal și explică de ce FCSB nu va fi primită în Ghencea:

Din moment ce au existat litigii cu FCSB, pe care le-am câștigat, atunci e clar că acțiunile lui Gigi Becali ne-au prejudiciat. Plus că încă mai sunt în plină judecare alte spețe, inclusiv pe subiectul dacă Gigi Becali trebuie să despăgubească CSA Steaua cu 37 de milioane de euro fiindcă a folosit marca Steaua vreme de 10 ani, deși nu avea voie să o facă. Toate aceste lucruri sunt argumente solide să nu poți da curs solicitării FCSB de a intra pe stadionul din Ghencea”, a spus un oficial din cadrul CSA, potrivit gsp.ro.

Nici suporterii CSA Steaua nu vor să accepte FCSB în Ghencea

În exclusivitate pentru PlaySport.ro, fanii Stelei l-au desființat pe Mihai Stoica și au transmis că nu vor FCSB în Ghencea:

Mai crede cineva că acest club al infractorilor va fi primit pe Stadionul Steaua?

La ultimul meci al naționalei, jucătorii FCSB au fost huiduiți. Iar suporterii lor au cerut escorta jandarmeriei şi au plecat repede în minutul 80. Nici cei de la Dinamo nu veneau în Ghencea cu atâția jandarmi după ei şi cu atâta frică. Aceştia sunt oamenii care visează să joace acasă pe Stadionul Steaua?

Mereu e aceeaşi campanie plătită în presă ce are doar rolul de a întreține furtul de indentitate. Da, majoritatea articolelor sunt plătite, pentru că, altfel, în nicio societate normală nu ar mai exista astfel de oameni.

Un meci se poate pierde foarte uşor din cauza fanilor. Ar trebui să fie conştienți de acest lucru. Apoi, să se uite la frica de la meciurile naționalei şi pot reveni cu picioarele pe pământ”, au transmis suporterii Stelei din gruparea AS47, pentru PlaySport.ro.

Federația ține cu FCSB în lupta cu Armata. “E păcat să nu-l folosești. Ar fi plin! Îți dai seama FCSB – CFR Cluj, în Ghencea?”.