Cum îl strigă jucătorii FCSB-ului pe Dinu Todoran. ”Ne dă și nouă din dorința lui”

Ștefănescu Dragoș 14.07.2021, 20:03
Cum îl strigă jucătorii FCSB-ului pe Dinu Todoran. ”Ne dă și nouă din dorința lui”

Sezonul trecut FCSB a ratat din nou câștigarea titlului în Liga 1. Cum rezultatele sunt hotărâtoare în cariera antrenorilor, tehnicianul Toni Petrea s-a despărțit de FCSB la finalul sezonului. Conducerea FCSB-ului l-a adus pe banca tehnică a echipei pe Dinu Todoran. Ultimele vești din tabăra roș-albaștrilor ne dezvăluie cum îl strigă jucătorii FCSB-ului pe Dinu Todoran. ”Ne dă și nouă din dorința lui”.

Cum îl strigă jucătorii FCSB-ului pe Dinu Todoran. ”Ne dă și nouă din dorința lui”

Sezonul trecut, FCSB nu a reușit să câștige titlul în Liga 1. Acesta a fost motivul pentru care antrenorul Toni Petrea a plecat de pe banca tehnică a echipei lui Gigi Becali. Ulterior, patronul FCSB-ului l-a adus ca antrenor principal pe Dinu Todoran. Decizia numirii lui Todoran la cârma FCSB-ului a fost surprinzătoare având în vedere experiența destul de mică a noului antrenor.

Domn’ profesor Todoran

Noul sezon din Liga 1 începe pentru FCSB joi seară, cu un meci în deplasare contra echipei FC Botoșani. Acesta va fi primul meci oficial pentru Dinu Todoran în calitate de antrenor principal al FCSB-ului.

Denis Haruţ a venit la FCSB în iarna acestui an chiar de la FC Botoșani. Astfel tânărul fundaș își va înfrunta fostul club în primul meci din acest sezon de Liga 1, sub conducerea noului antrenor. Într-o conferință de presă, Haruț a vorbit despre partida cu FC Botoșani dar a făcut și câteva dezvăluiri despre antrenorul Dinu Todoran. Haruț a mai adăugat că pricipalul obiectiv al FCSB-ului pentru următorul sezon este să câştige trofee.

Va fi un meci (n.r. partida cu Botoşani) greu. Îi ştiu pe băieţii de acolo, ştiu cum se antrenează, ştiu ce dorinţă au, ce atitudine o să aibă, mai ales cu echipele mari. O să aibă atitudine, o să aibă dorinţă, o să aibă determinare şi 100% o să vrea să joace cât mai bine, ca şi noi, să ia cele trei puncte.

Domn’ profesor (n.r. Dinu Todoran) îl ştiu de la meciul cu Malta la U21, când am jucat cu Malta la Giurgiu. Este un antrenor tânăr, cu dorinţă de afirmare. Ne dă din dorinţa lui şi nouă. (n.r. Cum vă adresaţi atunci când vorbiţi cu el?) Domn’ profesor, Mister, fiecare cum îi este mai uşor.

Avem foame, foame de trofee, foame de a câştiga, foame de puncte, foame de tot. Suntem tineri şi de asta am venit aici toţi. Va fi o luptă ca şi campionatul trecut, până în ultima etapă”, a declarat Denis Haruţ.