Steliano Filip poate pleca de la Dinamo. Fundașul nu va părăsi echipa decât în anumite condiții

Radu Bordei 14.01.2022, 15:38
Steliano Filip poate pleca de la Dinamo. Fundașul nu va părăsi echipa decât în anumite condiții

Steliano Filip face tot posibilul să plece de la Dinamo. Fundașul a fost unul din jucătorii care au intrat în conflict cu Mircea Rednic și fanii l-au criticat dur. Suporterii i-au declarat război, iar Filip știe că nu mai are viață ușoară în Ștefan cel Mare. De aceea fotbalistul insistă pe lângă conducere să fie lăsat să părăsească echipa.

Și conducerea, dar și antrenorul Stoican au recunoscut că jucătorul este cu moralul la pământ. Acesta nu mai este cu gândul la antrenamente și la meciuri. De aceea, șefii caută o soluție pentru această soluție.

Steliano poate pleca de la Dinamo, dar nu oricum. Clubul vrea să câștige bani de pe urma fotbalistului

Fotbalistul este blocat psihic și nu mai vrea să se prezinte nici la antrenamente. Reprezentantul administratorului judiciar, Răzvan Zăvăleanu, a dezvăluit care sunt noutățile în ceea ce îi privește pe Steliano Filip și Plamen Iliev.

Ei voi să plece de la Dinamo, dar vor să fie lăsați de către noi liberi de contract. Acest lucru nu se poate, iar noi nu acceptăm niciodată așa ceva. Nu vreau să devalizez clubul prin lăsarea lor liberi de contract. Să ne aducă oferte, iar noi pentru un preț corect vom sta la negocieri. Noi îi înțelegem dar să nu uite câte eforturi s-au făcut pentru a li se plăti salariile, în această perioadă de criză. Nu a fost deloc ușor să îi aducem, au fost eforturi financiare mari.

Am primit un mesaj joi noaptea, cam pe la ora două, prin care Filp mă anunța că vrea să plece acasă. Mi-a spus că are insomii noaptea și nu mai poate să stea la noi, declarat Zăvăleanu, la Prosport

„Suporterii au dreptul să își exprime părerea”

Steliano Filip și Plamen Iliev se tem de reacțiile fanilor dinamoviști. Aceștia s-au manifestat agresiv, după ultimele rezultate. Iar situația rămâne tensionată, mai ales că fotbaliștii au fost cei care au provocat plecarea lui Mircea Rednic. Fanii nu doreau ca antrenorul să fie îndepărtat.

El este un fotbalist profesionist, așa că trebuie să se comporte ca atare. Are contract, trebuie să îl respecte. Fanii noștri sunt pătimași, nici eu nu sunt de acord cu unele reacții ale suporterilor. totuși au și ei dreptul la niște păreri după ce au plătit atât de mulți bani că să țină echipa în viață. Filip trebuie să se gândească foarte bine la cea vrea să facă, a comentat omul care se ocupă de procedura de insolvență, la Dinamo

Urmăriți Playsport.ro și pe