Dan Petrescu vrea la Kayseri un fundaș de la echipa națională a României. Kayserispor, gata să dea 2 milioane de euro

Radu Oprișan 06.01.2021, 12:10
Dan Petrescu vrea la Kayseri un fundaș de la echipa națională a României. Kayserispor, gata să dea 2 milioane de euro

Nici n-a semnat bine cu noua sa echipă, că a și plecat la „cumpărături”. Dan Petrescu, vrea la Kayseri un fundaș de la echipa națională a României. Antrenorul lui Kayserispor e gata să-i dea lovitura CFR-ului. Evident, contra cost, pentru că turcii sunt dispuși să achite 2.000.000 de euro pentru transferul dorit de tehnicianul român.

Dan Petrescu, vrea la Kayseri un fundaș de la echipa națională a României

E agitație mare pe piața transferurilor. Recent instalat pe banca tehnică a formației Kayserispor, Dan Petrescu începe să-și caute jucători. Aflată într-o situație delicată în clasament, noua formație a „Bursucului” trebuie să rămână în SuperLig. Este obiectivul pe baza căruia a fost adus Petrescu.

Cunoscut pentru organizarea perfectă a trupelor sale, Dan Petrescu vrea să realizeze un prim transfer în perioada imediat următoare. Pe lista tehnicianului se află Andrei Burcă. Jucătorul în vârstă de 27 de ani este unul dintre cei mai curtați fotbaliști români ai momentului. După ce a debutat de curând în prima reprezentativă, Andrei Burcă e gata să treacă la următorul nivel. Transferul în străinătate este o ipoteză realizabilă.

Luptă în doi pentru transferul lui Andrei Burcă

Nu doar Kayserispor și-a exprimat dorința de a-l transfera pe fundașul Andrei Burcă. Sursele noastre ne informează că Andrei Burcă este și pe lista „Vrăjitorilor” de la Sporting Kansas City. Liderul Conferinței de Vest din Major League Soccer visează la un nou titlu de campioană a Americii. De aceea, antrenorul Peter Vermes își dorește un jucător de valoare în defensiva echipei sale.

Andrei Burca (27 de ani) este una dintre țintele lui Dan Petrescu
Andrei Burca (27 de ani) este una dintre țintele lui Dan Petrescu

Și americanii au înaintat o ofertă concretă pentru Andrei Burcă. Cel mai probabil, în viitorul apropiat, oficialii de la CFR Cluj vor anunța viitoarea destinație a jucătorului. Probabilitate ca fundașul să mai continue în Gruia este destul de mică. Depinde care dintre ofertele externe va fi cea mai avantajoasă pentru ardeleni.

Dan Petrescu vrea mai mulți jucători din Liga I la Kayserispor

Ultimele informații arată că Dan Petrescu, antrenorul de la Kayserispor, intenționează să transfere mai mulți fotbaliști români în această perioadă.

Mihai Bordeianu, Billel Omrani, Gabi Iancu și Damjan Djokovic sunt fotbaliștii pe care îi vrea în Turcia. Cu ultimul a avut un conflict în perioada în care o antrena pe CFR Cluj, dar lucrurile s-au reglat între timp. În vreme ce Bordeianu este în prezent la Al Qadisiyah, în Arabia Saudită, dar ar fi tentat de o revenire în fotbalul din Europa. De asemenea, Petrescu va încerca să îl transfere și pe Gabi Iancu, golgheterul de la Viitorul.

Cert este că pe lângă numele vehiculate deja, Dan Petrescu, vrea la Kayseri un fundaș de la echipa națională a României. El este Andrei Burcă și transferul s-ar putea parafa în următoarele ore.

Urmăriți Playsport.ro și pe