Echipa lui Costel Gâlcă e în colaps după un nou meci fără victorie. A ajuns să se bată la retrogradare

Mihai Rosoiu 20.12.2020, 19:48
Echipa lui Costel Gâlcă e în colaps după un nou meci fără victorie. A ajuns să se bată la retrogradare

Vremurile bune au apus pentru fostul mijlocaș al echipei naționale. Echipa lui Costel Gâlcă e în colaps după un nou meci fără victorie. A fost cel de-al șaptelea meci fără victorie pentru Vejle, care a ajuns să se bată la retrogradare. Culmea, totul s-a întâmplat după un start lansat, presărat cu mai multe rezultate de excepție. Acum, fostul tehnician al FCSB se află într-o situație critică

Trupa lui Costel Gâlcă e în colaps după al șaptelea meci fără victorie

Startul exuberant de sezon în prima ligă daneză pentru Vejle BK e doar o amintire. Victoriile entuziasmante, jocul excelent al fostei campioane a Danemarcei au fost înlocuite cu eșecuri și remize inexplicabile. Ultima dintre acestea înregistrată duminică, la amiază, în compania celei mai slabe echipe din campionat. În runda cu numărul 13 din Superliga daneză, Vejle a remizat cu Lyngby, lanterna roșie a ierarhiei nordice.

Echipa lui Costel Galca e in colaps dupa un nou meci fara victorie
Echipa lui Costel Galca e in colaps dupa un nou meci fara victorie

Echipa pregătită de Costel Gâlcă ocupă locul 10 într-un campionat în care evoluează 12 echipe. În  ultimul duel intern susținut de elevii tehnicianului român, scorul a fost 0-0, însă ocaziile nu au lipsit din dreptul roș-albilor. Doar ghinionul a împiedicat-o pe Vejle să obțină un succes meritat. În ciuda unei domninații cvasitotale a oaspeților, Lyngby a reușit să scoată un punct.

Costel Gâlcă, în pericol?

Deși echipa sa se scufundă tot mai mult în tenebrele primei ligi daneze, poziția lui Costel Gâlcă pare destul de sigură. După ce a reușit să o readucă pe Vejle în elita fotbalului din Danemarca, românul pare să se bucure de credit. Cu 11 etape rămase până la finalul sezonului regular, Vejle păstrează șanse bune de a ieși din zona periculoasă.

Echipa lui Costel Gâlcă se află la șase puncte în spatele ultimului loc ce asigură prezența în play-off-ul Superligii nordice. Numai că sincopele înregistrate de formația din Vejle le-au măcinat încrederea jucătorilor pregătiți de fostul mijlocaș al lui Espanol Barcelona.

Campionatul se reia în februarie

Pentru Costel Gâlcă și Vejle, acesta a fost ultimul meci din anul 2020. Campionatul din Danemarca se oprește pe o perioadă destul de lungă de timp. Confruntarea cu Lyngby a fost ultima din acest an, iar următorul joc din Superligă este programat abia în feburarie. Atunci, Vejle BK înfruntă liderul campionatului, Aarhus.

Echipa lui Costel Gâlcă e în colaps după un nou meci fără victorie, iar formația din Vejle va urma un final de sezon regular incendiar. Șansele elevilor românului de a mai prinde un loc de play-off există, însă practic, nimeni nu le mai dă nicio șansă.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe