EXCLUSIV! Lovitură de proporții în Liga 1. O femeie de 31 de ani va fi noua șefă a Astrei Giurgiu, după condamnarea lui Ioan Niculae

Claudia Balan / 20.02.2021, 20:08
EXCLUSIV! Lovitură de proporții în Liga 1. O femeie de 31 de ani va fi noua șefă a Astrei Giurgiu, după condamnarea lui Ioan Niculae

Agitația care domnește în aceste zile la Giurgiu se va încheia în curând. Playsport.ro a aflat, în exclusivitate, că o femeie de 31 de ani va fi noua șefă a Astrei Giurgiu. După condamnarea și arestarea lui Ioan Niculae s-a format un „vid de putere” la conducerea clubului. Nimeni nu știe care va fi viitorul clubului. Nu există informații oficiale despre noul board al fostei campioane. Există însă informații sigure că situația de incertitudine va dispărea în perioada imediat următoare.

O femeie de 31 de ani va fi noua șefă a Astrei Giurgiu, după condamnarea lui Ioan Niculae

Patronul Astrei Giurgiu a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare. Ioan Niculae a fost reținut cu o oarecare întârziere. Omul de afaceri se afla în Italia, unde se trata pentru problemele de sănătate apărute după ce fusese infectat cu noul coronavirus. La o zi distanță de pronunțarea sentinței, Niculae a revenit în țară. El a fost reținut de pe aeroport și trimis direct în carantină.

Pentru că a revenit dintr-o țară străină cu probleme, omul de afaceri va rămâne sub observație medicală. După ce va părăsi unitatea spitalicească în care se află, Niculae va ajunge după gratii.

Deținător al unei averi care se cifrează în jurul valorii de 1 miliard de euro, Ioan Niculae trebuie să-și „externalizeze” sarcinile. De aceea, omul de afaceri încearcă să „predea” afacerile oamenilor de încredere.

Adina Niculae, noua șefă de la Asta Giurgiu

Surse din anturajul familiei Niculae au dezvăluit că echipa de fotbal din prima ligă nu va fi lăsată de izbeliște. Frâiele trupei antrenate de Eugen Neagoe îi vor reveni fiicei afaceristului. Adina Niculae are 31 de ani și este una dintre moștenitoarele „imperiului”. Tânăra se bucură de încredere totală din partea tatălui său.

Adina Niculae se va ocupa de destinele Astrei Giurgiu
Adina Niculae se va ocupa de destinele Astrei Giurgiu

Viitoarea șefă giurgiuvenilor a primit toate instrucțiunile din partea tatălui și va intra în pâine în perioada imediat următoare. Afacerile nu-i sunt străine Adinei Niculae, care a s-a școlit în România tocmai pentru a-i fi alături lui Ioan Niculae și a deprinde secretele conducerii unei afaceri de succes.

În board-ul Interagro de mai mulți ani

Femeia de 31 de ani, care va fi noua șefă a Astrei Giurgiu, după condamnarea lui Ioan Niculae beneficiază de tot creditul din partea tatălui său. Dovada cea mai elocventă este că Adina Niculae face parte deja din board-ul companiei Interagro. Deși este fiica unuia dintre cei mai bogați români, Adina s-a șinut departe de high-life-ul bucureștean.

Se află într-o relație de cinci ani cu Alexandru Hurdugaci jr. Acesta este unul dintre promoterii flyboard în România și se spune despre el că este unul dintre „specialiștii” din domeniu. Adina Niculae conduce un Porsche, este asociată cu tatăl său în mai multe aface. O companie de taxi aerian, cu aeronave de lux. Se spune că toate aparatele de zbor ale firmei valorează peste 50.000.000 de euro.