EXCLUSIV Reacția lui Răzvan Zăvăleanu după ultima decizie a instanței în procesul cu Dorin Șerdean. „Litigiul nu s-a încheiat”

Cătălin Mureșanu 13.05.2022, 11:12
EXCLUSIV Reacția lui Răzvan Zăvăleanu după ultima decizie a instanței în procesul cu Dorin Șerdean. „Litigiul nu s-a încheiat”
 • Răzvan Zăvăleanu răspunde după ce Dorin Șerdean a câștigat o nouă bătălie în instanță. Reprezentantul RTZ spune că decizia Curții de Apel nu este definitivă, iar litigiul nu s-a încheiat.
 • La Dinamo continuă luptele de culise între acționari, conducători și foști oficiali sau antrenori. Multe „războaie” se duc în instanță, acolo unde „se joacă” și „meciul” cu Dorin Șerdean, fostul președinte executiv al clubului și adminsitratorul firmei Lotus, firma care deține pachetul majoritar de acțiuni, 72,8% din cadrul SC Dinamo 1948 SA.

  Considerat omul lui Pablo Cortacero, Șerdean a fost destituit din poziția sa de președinte executiv, însă s-a adresat instanței, a solicitat repunerea în funcție și plata salariilor la zi.

  Astfel, la începutul lunii martie, Tribunalul București i-a dat câștig de cauză ardeleanului, iar Dinamo a fost obligată să-l repună în funcție pe fostul președinte și să-i achite salariile restante, nu puține, 14 la acea dată, plus obligația achitării cheltuielilor de judecată, 12000 lei.

  RTZ a apelat la ordonanța președințială

  După acestă decizie, RTZ Partners SPRL, adminsitratorul judiciar al SC Dinamo 1948 SA, a contestat, la Curtea de Apel, victoria lui Dorin Șerdean și a apelat la ordonanța președințială.

  Din păcate pentru dinamoviști, nici această cale de atac nu a avut succes, astfel că, miercuri, PlaySport.ro a informat că judecătorii de la Curtea de Apel au menținut decizia Tribunalului București și au hotărât că înlăturarea oficialului din funcția deținută în organigrama clubului din „Ștefan cel Mare” a fost ilegală și nu se justifică.

  PlaySport.ro a încercat să obțină o reacție de la Răzvan Zăvăleanu, practicianul în insolvență care reprezintă RTZ Partners, adminsitratorul judiciar al SC Dinamo 1948 SA, iar reacția acestuia a fost surprinzătoare. Chiar dacă în decizia Curții de Apel este precizat că sentința este „fără cale de atac”,  Zăvăleanu a explicat că litigiul nu s-a încheiat, acestea fiind „faze preliminare ale apelului făcut de Dinamo”.

  „Deocamdată, litigiul dintre domnul Șerdean și clubul Dinamo nu s-a încheiat, urmează să se judece apelul clubului la hotărârea de fond. Deocamdată se desfășoară niște faze preliminare apelului, cererea de suspendare provizorie și cererea de suspendare.

  Vom aștepta decizia Curții de Apel pentru a avea o rezoluție finală”, a transmis practicianul pentru PlaySport.ro.

  Șerdean, acționar majoritar la Dinamo

  PlaySport.ro a informat în exclusivitate în legătura cu lovitura strategică dată de Dorin Șerdean la începutul lunii martie, atunci când, după lungi negocieri desfășurate în Spania, omul de afaceri ardelean a reușit să preia firma Lotus, acționarul majoritar SC Dinamo 1948 SA, de la Pablo Cortacero.

  După această mutare, fostul președinte executiv al „câinilor” a încercat să ia legătura cu Răzvan Zăvăleanu, însă fără succes. Din informațiile noastre, zilele trecute, Dorin Șerdean a avut o întâlnire cu Nicolae Badea, cel care controlează Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo București, acționar minoritar, cu aproximativ 7% cotă socială în cadrul SC Dinamo 1948 SA. În acest moment, Nicolae Badea se află în conflict deschis cu Răzvan Zăvăleanu și suporterii acționari din DDB, după scandalul stemelor și denumirii, prezentat în exclusivitate de PlaySport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe