Fanii au aflat cu cine-și petrece Simona Halep sărbătorile de iarnă. Fotografiile au apărut pe internet

Mihai Rosoiu 25.12.2020, 16:17
Fanii au aflat cu cine-și petrece Simona Halep sărbătorile de iarnă. Fotografiile au apărut pe internet

A doua jucătoare de tenis a lumii a decis să nu părăsească România în 2020. Fanii au aflat cu cine-și petrece Simona Halep sărbătorile de iarnă. Chiar în ziua Nașterii Domnului, constănțeanca a postat câteva fotografii de sezon. Imaginile ajunse pe internet au primi peste 10.000 de aprecieri de la cei care o admiră pe sportiva noastră.

Fanii au aflat cu cine-și petrece Simona Halep sărbătorile de iarnă

După ce s-a consultat cu Daren Cahill, Simona Halep a decis. Nu va pleca spre Australia în 2020, așa cum se întâmplă cu mai multe jucătoare din circuit. Românca a preferat să își petreacă sărbătorile alături de familie. În ianuarie, Simona va părăsi România și va juca în mai multe turnee de pregătire. Ea se pregătește în țară pentru primul turneu de Mare Șlem al anului, Australian Open.

Acasă, Simona Halep își petrece sărbătorile de iarnă alături de familie. În cele douo fotografii postate pe Facebook, campioana noastră se află alături de părinți, frate, cumnată și nepoata sa. De altfel, tenismena a imortalizat-o pe mica minune a familiei Halep în imaginile apărute astăzi pe contul său de socializare.

Simona Halep se simte extraordinar alături de nepoata sa
Simona Halep se simte extraordinar alături de nepoata sa

„Crăciun fericit! Merry Christmas everyone”, a fost mesajul Simonei Halep pe Instagram. Peste 10.000 de fani din toată lumea s-au grăbit să reacționeze la cele două fotografii superbe.

Simona Halep, cap de serie numărul 2 la Australian Open 2021

Tot în această perioadă, Simona Halep și-a aflat statutul pentru primul mare turneu de tenis al anului. La Australian Open 2021, Simona va fi cap de serie numărul 2. De altfel, acesta este locul pe care se clasează româncă în clasamentul WTA.

Vor fi condiții foarte stricte pentru a asigura siguranța jucătorilor în lupta cu pandemia de coronvirus. Chiar și în această situație, cei mai buni jucători ai lumii sunt așteptați pentru competiția din Australia. Au fost anunțați capii de serie pentru cele două tablouri, la masculin și feminin. Simona Halep va porni ca favorită numărul 2, în vreme ce cap de serie numărul 1 este Ashleigh Barty. Astfel că românca o poate înfrunta doar în finală pe reprezentanta gazdelor.

Cu cine petrece Simona Halep sarbatorile
Simona Halep se simte excelent alături de familia sa, la Constanța

Naomi Osaka și Sofia Kenin, jucătoarele care au impresionat în 2020, sunt cap de serie 3, respectiv 4. Una dintre ele ar putea să o înfrunte pe Halep în semifinale la Melbourne. Asta dacă se vor respecta calculele de la startul competiției.

Fanii au aflat cu cine-și petrece Simona Halep sărbătorile de iarnă. Departe de agitația din circuitul WTA și alături de cei dragi, în jurul bradului de Crăciun.

Urmăriți Playsport.ro și pe